Άτυχος ο Εθνικός αποκλείσθηκε στα πέναλτι από τον Ηρακλή

Με 10 παίχτες ο Εθνικός από το 30΄, ισοφαρίσθηκε στο 120+
 Άτυχος ο Εθνικός, αποκλείσθηκε στην διαδικασία των πέναλτι με τον κανονικό αγώνα να λήγει 0-0 και την παράταση 1-1 με τον Ηρακλή να ισοφαρίζει στο 120+, κι ενώ όλα έδειχναν ότι όλα έχουν τελειώσει, όμως στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν τελειώνει, αν δεν ακουσθεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

 Ο Εθνικός κοίταξε στα μάτια την Ηρακλή των πολλών αστέρων( Κλείτον, Μουμίν, Κανακούδη, Μενδρινός, Περόνε κλπ., όμως είχε την ατυχία να παίξει με 10 παίχτες  λόγω της αποβολής του Παυλάκη στο 31΄. Μια αποβολή σωστή  που όμως δικαίως φωνάζουν οι του Εθνικού στον ρέφερι Μπακογιάννη, για φάουλ που δεν σφυρίχθηκε στο ξεκίνημα της φάσης.
Ο Ηρακλής στην επανάληψη είχε την κατοχή, όμως ήταν ανούσιος εκτός των περιπτώσεων του  Περόνε στο 69’,του Ρόβας στο 77’ έχασαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ και κυρίως με τον Ρόβα στο 84΄
 Ο Εθνικός από την πλευρά του έγινε απειλητικός, με μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του 78΄όταν κεφαλιά εξ΄ επαφής του εκπληκτικού σήμερα Μάναλη έφυγε μόλις άουτ..
Αποτέλεσμα αυτού ήταν το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος και να ακολουθήσει παράταση.
Η παράταση άρχισε εφιαλτικά για τον Ηρακλή με τον Μάναλη να κάνει  φανταστική ενέργεια στην περιοχή των κυανόλευκων στο 95΄ και με κοντινό σουτ να κάνει 1-0. 
 Κι ενώ ο Εθνικός κρατούσε με άνεση το μεγάλο αποτέλεσμα, οι Ηρακληδείς εκμεταλεύθηκαν ένα λάθος του Μακρυγιάννη στον  χώρο του Κέντρου, η μπάλα βγήκε στον Περόνε που προσπάθησε να πλασάρει τον Βουτσινά, με αμυντικούς του Εθνικού να τρέχουν να αποκρούσουν , αλλά τον Ρόβα να τους προλαβαίνει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 και να πάμε στα πέναλτι.
Εκεί χρειάστηκαν να εκτελεστούν 11 πέναλτι από την κάθε ομάδα για να προκριθεί τελικά ο Ηρακλής με 10-9 σ’ αυτή τη διαδικασία. Στο τέλος της διαδικασίας ο Ρομάνο απέκρουσε, ο Περόνε ευστόχησε (είχε αστοχήσει στο πρώτο που εκτέλεσε) και οι κυανόλευκοι δια πυρός και σιδήρου πέρασαν στην επόμενη φάση.
Η διαδικασία των πέναλτι
Άστοχο πέναλτι από τον Μακρυγιάννη (Εθνικός)
0-1 Κλέιτον (Ηρακλής)
1-1 Ρομάνο (Εθνικός)
1-2 Μενδρινός (Ηρακλής)
2-2 Σκεντεράι (Εθνικός)
2-3 Κανακούδης (Ηρακλής)
3-3 Μάναλης (Εθνικός)
3-4 Ρόβας (Ηρακλής)
4-4 Σμίλτος (Εθνικός)
4-4 Άστοχο πέναλτι από τον Περόνε (Ηρακλής)
5-4 Λεβέντης (Εθνικός)
5-5 Μουμίν (Ηρακλής)
6-5 Μηλιώτης (Εθνικός)
6-6 Παπαδόπουλος (Ηρακλής)
7-6 Κορνέζος (Εθνικός)
7-7 Κουτρουμάνος (Ηρακλής)
8-7 Βλάχος (Εθνικός)
8-8 Ντούνης (Ηρακλής)
9-8 Βουτσινάς (Εθνικός)
9-9 Βοσνιάδης (Ηρακλής)
9-9 Αποκρούει το πέναλτι του Ρομάνο ο Βοσνιάδης
9-10 Περόνε (Ηρακλής)
 Με λάθη η διαιτησία του Μπακογιάννη ( Αθηνών)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Βλάχος, Μηλιώτης, Κορνέζος, Σμίλτος, Κόλινς (46’ Μάναλης), Σκεντεράι, Κωνσταντίνου (111′ Λεβέντης), Πολίτης (66’ Μακρυγιάννης), Τσιλιγκίρης (79’ Ρομάνο), Παυλάκης.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Κανακούδης, Κουτρουμάνος, Κουκόλης (95′ Παπαδόπουλος), Ζαμπάρης, Μουμίν, Μενδρινός, Τάι (46’ Κλέιτον), Πασάς (74’ Ρόβας), Ντούνης, Περόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου