Κυκλοφόρησε η Προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής

Μέχρι τις 5 Αυγούστου οι δηλώσεις
Κυκλοφόρησε από την ΕΠΟ η προκήρυξη πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής για την ερχόμενη περίοδο 2019-2020.
 Στα βασικά σημεία που πρέπει να σταθούμε είναι τα εξης:
α) Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Δευτέρα 5.08.2019

β) Υποχρεωτικά οι ομάδες θα πρέπει να έχουν στην ενδεκάδα τους έναν νεαρό  ποδοσφαιριστή κάτω των 19 ετών - γεννηθέτα το έτος 2000 και μετά .
γ)Επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση έως πέντε (5) ποδοσφαιριστών ηλικίας άνω των τριάντα τριών (33) ετών( γενηθέντες το έτος 1987 και μετά .
δ) Στην Β΄ Εθνική ανεβαίνουν μόνο οι 4 πρωταθλήτριες( οι 8 πρωταθλήτριες  θα δώσουν αγώνες μπαράζ για την άνοδο)
ε) Ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβασθούν θα οριστικοποιηθεί μετά  τις δηλώσεις συμμετοχών- ωστόσο συνολικά θα πρέπει να υποβιβασθούν περι τις 53 έως 56 ομάδες.
* Από τα τοπικά πρωταθλήματα της σεζόν 2019-2020  θα ανέβουν στην Γ΄ Εθνική συνολικά 56 ομάδες( 53 πρωταθλήτριες των ενώσεων και οι 3 δευτεραθλήτριες ΑΘΗΝΑ- ΠΕΙΡΑΙΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
στ)Στους αγώνες  δύναται να ορίζεται και τέταρτος (4ος ) Διαιτητής όπου η Επιτροπή κρίνει απαραίτητο. Σε κάθε περίπτωση ο τέταρτος (4ος ) Διαιτητής δύναται να είναι από την οικεία Ένωση του γηπεδούχου σωματείου. Εάν το γηπεδούχο σωματείο δεν εξοφλήσει, πριν την έναρξη του αγώνα, το σύνολο της δαπάνης διαιτησίας, (αποζημίωση και έξοδα μετακίνησης και διαμονής διαιτητή, βοηθών, παρατηρητή διαιτησίας και παρατηρητή αγώνα), ο διαιτητής δεν διεξάγει τον αγώνα. Ο αγώνας αυτός κατακυρώνεται υπέρ του αντιπάλου σωματείου με τέρματα 0 – 3 και το γηπεδούχο σωματείο τιμωρείται με χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ.
 Μέχρι την εξόφληση της δαπάνης διαιτησίας και της χρηματικής ποινής στην διοργανώτρια, δεν ορίζονται οι αγώνες του σωματείου αυτού και κατακυρώνονται υπέρ του αντιπάλου σωματείου, (άρθρο 12 παρ. 9 η του Κ.Α.Π.)
Καταρτισμός Ομίλων 
Οι όμιλοι του πρωταθλήματος θα συγκροτηθούν με γεωγραφικά κριτήρια όπου αυτό είναι εφικτό. Αν ο αριθμός των ομάδων μιας Ένωσης είναι μεγαλύτερος από τέσσερις αυτές θα κατανεμηθούν, εάν απαιτείται, είτε με δική τους επιθυμία, είτε με απόφαση της Επιτροπής, σε περισσότερους του ενός ομίλου. 
 Στις συγκεκριμενες περιπτωσεις των νησιωτικών ομίλων όπου εμπλέκονται οι ομάδες Αθήνας και Πειραιά, είναι  δεδομένο ότι οι 9 ομάδες της Κρήτης θα  διαχωρισθούν ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να  προξενήσει θύελλα αντιδράσεων από πλευράς των ομάδων της Κρήτης.
 Σίγουρα όμως θύελλα αντιδράσεων θα υπάρξουν στην περίπτωση που,  π.χ.οι 4 Πειραικές ομάδες  τοποθετηθούν σε ένα όμιλο με τις 9 Κρητικές ομάδες...
Προπονητές
Όλα τα σωματεία Γ΄ Εθνικής είναι υποχρεωμένα να απασχολούν πρώτο Προπονητή, κάτοχο Διπλώματος UEFA B΄ενώ και ο βοηθός επίσης θα πρέπει να είναι  κάτοχος Διπλώματος UEFA B΄σύμφωνα με τον Κανονισμό. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση του δελτίου πιστοποίησης το οποίο είναι αναγκαίο για την άσκηση των καθηκόντων του προπονητή, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση του δελτίου πιστοποίησης το οποίο είναι αναγκαίο για την άσκηση των καθηκόντων του προπονητή, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. (http://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=42944)ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικα.

 Σε κάθε, τυχόν, αλλαγή προπονητή τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατίθενται στην Ε.Π.Ο. (τμήμα προπονητών), εντός δέκα πέντε (15) ημερών, διαφορετικά θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από τους κανονισμούς κυρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου