O Hρακλής Νικαίας στην Α΄Πειραιά

Ο Ηρακλής Νικαίας επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Περάματος στο αγώνα μπαράζ που διεξήχθη στο γήπεδο Κορυδαλλού μπροστά σε περίπου 1000 φιλάθλους, και ανήλθε στην Α΄ Κατηγορία.
 Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι διαφήμιση για το Πειραικό ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό Περάματος στο τέλος να μένει με την πικρία αφού στο  β'΄ μέρος  στάθηκε κυριολεκτικά άτυχος, αφού τρείς φορές  η
μπάλα δεν του έκανε το χατήρι χτυπώντας στα δοκάρια της ομάδας του Ηρακλή.
 Βεβαίως στο α΄ μέρος ο Ηρακλής Νικαίας ήταν η ομάδα που είχε τα ηνία του αγώνα, με τον γκολκήπερ Φωτόπουλο του Ολυμπιακού Περάματος , πραγματικά να πιάνει τα άπιαστα, διατηρώντας το 0-0.
 Ο Ηρακλής έδειχνε πιό ομάδα, που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο, με τον Ολυμπιακό να ψάχνεται..
 Στο 10΄ Ο Ηρακλής είχε δοκάρι σε βολίδα του Ντοπρίν, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Φωτόπουλος, απέκρουσε σούτ εξ΄ επαφής του Δάππα.
 Στο 12΄ ο Φωτόπουλος απέκρουσε σε διαδοχικές  φάσεις κεφαλιά του Μηνάγια και σούτ του Βλαχουτσάκου, όπως και στο 25΄ σούτ του Αγουρσαλίδη.
 Σε αυτό το διάστημα ο υποτονικός Ολυμπιακός απείλησε με τον Χανιώτη στο 27΄ και τον Πρίντεζη χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο γκολκήπερ του Ηρακλή ο Βλαχουτσάκος.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής κατάφερε στο 58΄ πετύχει το χρυσό τέρμα με τον Αγουρσαλίδη, ο οποίος εκμεταλεύθηκε βαθιά μπαλιά του Ντομπρίν κι αφού εκμεταλεύθηκε αδράνεια στο κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού.
 Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός Περάματος πήρε  ολοκληρωτικά τα ηνία του  αγώνα κι έχασε απίστευτες ευκαιρίες για να ισοφαρισει.
 Στο 67΄ εξ΄ επαφής κεφαλιά του Χανιώτη βρήκε την  δεξιά δοκό του Ηρακλή, για να διώξουν την μπάλα οι αμυντικοί, στο 78΄  σε  έξοχη εκτέλεση φάουλ του Κρίστο η μπάλα βρήκε την συμβολή των δοκών, ενώ  στο 88΄ σε απίστευτη φάση, μετά από κόρνερ του Κρίστο ο Χανιώτης πετάχθηκε  στο πρώτο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά που βρήκε την δοκό, και να μην μπορέσει στη συνέχεια κάποιος να την προωθήσει στα δίχτυα.
Ο Χανιώτης στο 80΄ έχασε μοναδική ευκαιρία, ενώ στο 87΄ ο προωθημένος Βασίου, μετά,από ωραία πάσα του Κρίστο βγήκε μόνος  με τον  Βλαχουτσάκο, όμως αντί να πλασάρει προτίμησε να πιάσει ένα δυνατό σούτ στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά άουτ.
 Άριστη η διαιτησία του Γιάννη Κακριδή και των συνεργατών του Ζησιμόπουλου- Κοντιζά
ΗΡΑΚΛΗΣ,Βλαχουτσάκος, Κλώντζας, Μπεσδικιάν( 85΄ Σωτηρόπουλος), Σαουλίδης, Κυριακίδης, Μηνάγιας, Ντοπρίν ( 65΄ λ.τρ. Γκούμας), Βλαχουτσάκος, Γ., Χατζηλίας, Δάππας ( 75΄Φλαμπούρης), Αγουρσαλίδης, ( 94΄ Ίμπρο)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Φωτόπουλος,Παπαδάτος ( 85΄ Καπέρης) Μπέτσος, Βασίου, Ψυλάκης, Θεωδωρακάκης,  Κωνσταντίνου(65΄ Νικολάκος), Θεοχάρης, Χανιώτης, Κρίστο, Πρίντεζης(60΄ Μαρουσάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου