Στον Τελικό το Κερατσίνι, 0-0 με τον Εθνικό

Στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά προκρίθηκε το Κερατσίνι  μετά το σημερινό 0-0, με τον Εθνικό σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, ευνοούμενο από το εκτός έδρας γκολ.

 Να θυμίσουμε ότι η άλλη φιναλίστ ομάδα είναι ο Αμπελακιακός.
 Το Κερατσίνι έδειξε να το θέλει πιό πολύ απέναντι στον Εθνικό, που δεν μπόρεσε να εκμεταλευθεί το γεγονός ότι για κάπου 80 λεπτά αγωνίσθηκε με παίχτη παραπάνω.
 Στο 15΄ λοιπόν αποβλήθηκε  από τον ρέφερι Τσαγκαράκη ο Γουργιώτης για αντιαθλητικό χτύπημα  πάνω στον Γκέτσι.
 Αρχικά ο Τσαγκαράκης έδειξε κότρινη κάρτα στον Γουργιώτη , όμως με υπόδειξη του  βοηθού Ζησιμόπουλου, απέβαλε τον Γουργιώτη.Το Κερατσίνι παρά την αριθμητικό μειονέκτημα, ειδικά στο α΄ ημίχρονο δεν έδειξα να επηρεάζονται, είχαν πάθος,  έμπαιναν δυνατά στις φάσεις  ενώ στο Κερατσίνι ανήκει η κυριώτερη φάση του αγώνα, καθώς στο 22΄ κεφαλιά του Καλιακούδα, απέκρουσε ελαφρά ο Αυλωνίτης, για να βρεί η μπάλα στην συμβολή των δοκών και να καταλήξει κόρνερ.
 Ο Εθνικός άγγιξε το γκολ το στο 29 ΄όταν ο Τριμάτης προσπάθησε να πλασάρειθ τον εξερχόμενο Κούμπουλα στέλνοντας την μπάλα άουτ, , ενώ στο 31΄ κοντινή κεφαλιά του Ξαγοράρη δεν ανησύχησε τον πορτιέρο του Κερατσινίου.
Στην επανάληψη ο Εθμνικός πίεσεμ, προσπάθησε να κλείσει το Κερατσίνι, χωρίς όμως να δημιουργήσει  την μεγάλη φάση.
 Αντίθετα το Κερατσίνι απείλησε στο  62΄ όταν ο  ο Ντυρμίσι σέρβιρε στην μικρή περιοχή στον Χατζησοφωρωνίου που όμως  κλώτσησε .. αέρα
Σχετικά καλή η διαιτησία του  Τζαγκαράκης, ( Ζησιμόπουλου - Καρακελέ), παρότι και οι δύο ομάδες, διαμαρτυρήθηκαν για κάποιες φάσεις.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κούμπουλα, Γκουριώτης, Μηλιώτης, Καλιακούδας, Αγγελάκης, Χατζησοφρωνίου( 92’ Ροκάι) , Στρίγγας, Χαρίτος, Μπεσού, Ντυρμίσι, Καρέλης( 63’ Γκόγκα, 89’ Ισμαΐλ)
ΕΘΝΙΚΟΣ : Χαλκίδης, Αυλωνίτης, Σκεντεράι, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Λώλος
( 24’ λ.τρ. Λαζαρίδης), Γκέτσι( 70΄Ντάγκρας), Τσιντώνης, Τριμμάτης, Πολίτης ( 80’ Τσιαβός) , Ξαγοράρης( 46’ Πετρόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου