Με το δεξί ο Ιωνικός, 1-0 τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο

 Καλή αρχή για τον ιστορικό Ιωνικό στο πρωτάθλημα της SuperLeuage 2 , καθώς οι Νικαιώτες
ξεκίνησαν νικηφόρα, κερδίζοντας με 1-0 τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, αποδεικνύοντας με το καλημέρα τις  δυνατότητες του συλλόγου.

Έγινα ένα δυνατό παιχνίδι από το οποίο μάλιστα δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις.

 Ο Ιωνικός μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και κατάφερε να σημειώσει το χρυσό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 6΄ με ωραία κεφαλιά του Ματίας Κάστρο έπειτα από ενέργεια του Μπρίτο.

Ο Ιωνικός ήταν πολύ καλός στο  πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης απέναντι στον Εργοτέλη, που δεν φάνηκε.

 Στην επανάληψη πάντως ο Εργοτέλης ανέβηκε, ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός πέραν της φάσης του 51΄ όταν ο Σερβιλάκης εκτέλεσε φάουλ για να στείλει την μπάλα στην οριζόντια δοκό, η μπάλα να χτυπά στην συνέχεια στην πλάτη του γκολκήπερ Αναγνωστόπουλου και να καταλήγει κόρνερ.Στο τελευταίο 20λεπτο πάντως ο Εργοτέλης πίεσε, με τον Ιωνικό, καλά στημένος αμυντικά να μην κινδυνεύει ιδιαίτερα, εκτός της φάσης του 86΄ , όταν ο Μπουτσάκης μέσα από την μικρή περιοχή του Ιωνικού έπιασε την κεφαλιά που βρήκε την δοκό, ενώ στις καθυστερήσεις ένα μακρινό σουτ του Μαζουλουξή αποκρούσθηκε από τον σταθερό Αναγνωστόπουλο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (80’ Μπότε), Τζέφρει (74’ Κατσούρι), Μπάτζιο, Πέοος, Τσέλιος, Μαζουλουξής, Αμπντουλάι (74’ Μπουτσάκης), Πατρινός (65’ Κόνραντ), Κωστανάσιος (80’ Ποζατζίδης), Μανουσάκης.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Μουστάκης, Κύργιας, Φουρλάνος, Κόρμπος, Γκοτσούλιας, Μπρίτο (58’ Ματσούκας/ 90+2’ Σινγκ), Μάναλης (90+2’ Τσιριγώτης), Ρόλε (80’ Τιεντσέ), Κάστρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου