Τσάμπα ήττα στην Ξάνθη για τον Ιωνικό με γκολ στο 98!!

Δραματικό φινάλε στην Ξάνθη, όπου η τοπική ομάδα, στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων


κατάφερε να πάρει την νίκη με  1-0  κόντρα στον πολύ καλό , αλλά άτυχο Ιωνικό.

 Ο Ιωνικός πολύ καλά στημένος στον

αγωνιστικό χώρο, και παρότι έχασε στο  7΄ τον  πολύπειρο Παναγιώτη Κόρμπο, δεν ανησύχησε από την Ξάνθη, που ναι μεν είχε μια φλύαρη -πλήν ανούσια υπεροχή, χωρίς μάλιστα  να δημιουργήσει  επικίνδυνες φάσεις για την εστία του Αναγνωστόπουλου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με την μοναδική υποψία ευκαιρίας για την Ξάνθη να έρχεται στο 45+1 όταν ο Σιατράνης μέσα στην περιοχή δεν βρήκε την μπάλα,  ενώ λίγο αργότερα, μιά καλή  κεφαλιά του Μάναλη έφυγε λίγο άουτ από το δοκάρι του Μπέντο.

Ίδιος ρυθμός και στην επανάληψη, με τον Ιωνικό να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι, και μάλιστα να είναι αυτός που άγγιξε το 0-1, όταν στον 70΄ο γκολκήπερ της Ξάνθης ο Μπέντο να σταμάτησε τον Μάναλη.

 Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-0 δεν αλλάζει, η 

 Ξανθη λυτρώθηκε κυριολεκτικά στη τελευταία φάση του αγώνα όταν από γύρισμα του Κέβιν, ο Καπνίδης- που σημειωτέον είχε περάσει στο τερέν ως αλλαγή στο 88΄ - μέσα από την περιοχή βρήκε την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

!!Με αυστηρά πρωτοκόλλα και χωρίς παρουσία κόσμου έχει επιτραπεί η επανέναρξη της Super League 2. Ωστόσο, βλέπετε και  στις εικόνες που ακολουθούν στη Ξάνθη δεν φαίνεται να πτοούνται από την απαγόρευση.

Στην αναμέτρηση της ακριτικής ομάδας με τον Ιωνικό φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχουν περισσότεροι παρευρισκόμενοι απ’ όσους διαπιστευμένους επιτρέπονται, ενώ δεν τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις!!

ΞΑΝΘΗ: Μπέντο, Τσαμούρης (76′ Κέβιν), Γιούρμαν, Θυμιάνης, Θ. Παπάζογλου (88′ Καπνίδης), Τάτος, Σιατραβάνης (76′ Μυστακίδης), Στάθης, Δημούτσος, Βέρκερ, Έμπερτ.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Μουστάκης, Κύργιας, Φουρλάνος, Κόρμπος (7′ λ.τ Τιεντσέ), Γκοτσούλιας, Μπρίτο (55′ Ματσούκας), Μάναλης (88′ Σινγκ), Ρόλε, Κάστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου