Πήρε αυτό που ήθελε ο Ιωνικός 2-1 τον Ο.Φ.Ι.

Πήρε αυτό που ήθελε ο Ιωνικός κερδίζοντας με 2-1 τον ΟΦΙεράπετρας, σε ένα παιχνίδι
που πάντως πήγε να στραβώσει στο  α΄ ημίχρονο.

  Ο Ιωνικός μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και νωρίς(13΄) άνοιξε το σκορ, όταν ο Βαγγέλης Πλατέλλας με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον πορτιέρο της Κρητικής ομάδας.

 Ωστόσο στο 20΄ ο  κεντρικός αμυντικός του Ιωνικού ο Μιχάλης Κύργιας  τραυματίσθηκε στο γόνατο του και αποχώρησε με φορείο, δίνοντας την θέση του στον Φάζο.

Σαν να μην έφθανε  αυτό στο 40΄  τραυματίσθηκε κι έτερος κεντρικός αμυντικός του Ιωνικού ο Φουρλάνος, κι ενώ ο  τεχνικός των Νικαιωτών  ετοιμαζόνταν να περάσει στην  θέση του Φουρλάνου, τον νεαρό  Κώστα Τσιριγώτης, η ομάδα της Ιεράπετρας βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με ωραία προσωπική ενέργεια  και σουτ του Μπαράτα.

 Ο Ιωνικός  προσπάθησε να ξεπεράσει τις ατυχίες που τον βρήκαν, και με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου πίεσε και δημιούργησε τις φάσεις που του έδωσαν την νίκη, χάνοντας μάλιστα ακόμη 2-3 καλές ευκαιρίες για να κάνει πιό απλά τα πράγματα.

Στο 56΄  ο προωθημένος Μουστάκης έβγαλε ωραία σέντρα για τον Ομάρ ο οποίος σε θέση  επιθετικού στο 2ο δοκάρι με κοντινή κεφαλιά   έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Ένα καλό σουτ του Μουστάκη στο 66΄ απέκρουσε ο Παπαδόπουλος, ενώ καλή προσπάθεια για τον ΟΦΙ στο 70΄ με τον Μπαράτα να σουτάρει και να αποκρούει ο Αναγνωστόπουλος και αποσοβεί τον κίνδυνο!

 Ο Αναγνωστόπουλος επενέβη και στο 72΄ σε κοντινή κεφαλιά του Σμίλτου, ενώ στο 72΄ σε φάση διαρκείας στα καρέ του ΟΦΙ ο  Πλατέλλας πήρε την απόκρουση,  έπιασε  το δυνατό σουτ που έφυγε άουτ,.

 Τελευταία καλή ευκαιρία για τον Ιωνικό στο 86΄ όταν ο Μάναλης με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή του ΟΦΙ, όμως ο γκολκήπερ Παπαδόπουλος έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ!

 Να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του Ιωνικού ο Δημήτρης Σπανός λόγω τιμωρίας  ήταν στη  εξέδρα, δίνοντας από εκεί τις οδηγίες του.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του  Κατοίκου( Αθηνών)Δελής (Βοιωτίας), Κόττορος (Δωδ/νήσου)

ΙΩΝΙΚΟΣΑναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Κύργιας (26′ λ.τ Φαζός), Φουρλάνος (43′ λ.τ Τσιριγώτης), Αμπούντ-Ομάρ, Κόρμπος, Γκοτσούλιας, Ρόλε (83′ Τιεντσέ), Ματσούκας (82′ Μάναλης), Πλατέλλας, Κάστρο.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣΠαπαδόπουλος, Μασουέρο, Σμίλτος, Καψάλης (71′ Πριόνας), Ζήσης, Λεμονής (70′ Τσακμάκης), Αρναούτογλου (54′ Φουάσης), Βογιατζής (65′ Χατζιπιρπιρίδης), Γκίνη, Μπαράτα, Κούστα (70′ Ντάλα Κόστα).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου