Μεγάλο διπλό στην Πάτρα, 1-0 την Παναχαική ο Ιωνικός

 Τεράστια νίκη για τον Ιωνικό στην Πάτρα επί της Παναχαικής, με 1-0 σε ένα παιχνίδι
πραγματικό ντέρμπι, με την ομάδα της Νικαίας να φθάνει στην επιτυχία παίζοντας  οργανωμένα, ψυχωμένα και με πάθος.

 Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες, ο Ιωνικός το κυνήγησε και στο τέλος δικαιώθηκε.

Σκληρό παιχνίδι με  δυνατά μαρκαρίσματα, εντάσεις, μάλιστα στο 75΄ είχαμε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο με τον ρέφερι κ. Μπαίλη να διακόπτει ματς μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 Λίγες οι καλές φάσεις στο α΄ ημίχρονο, η καλύτερη, μια κεφαλιά του Κάστρο που απέκρουσε ο Κολοβούρης.

 
Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καλύτερος, όπως καλύτερος ήταν και ο Ιωνικός που φαινόταν πώς ήταν η ομάδα που έψαχνε το γκολ απέναντι στην Παναχαική που προσπαθούσε να βρεί λύσεις στην πίεση που ασκούσε ο Ιωνικός.

 Ωστόσο η καλύτερη στιγμή στην επανάληψη ήταν ένα καλό σούτ του Αραβίδη που  έφυγε μόλις άουτ.

Για να φθάσουμε στο  8΄ λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Κάστρο ανατράπηκε,  ακριβώς έξω  από την μεγάλη περιοχή της Παναχαικής, με τον  Μπρίτο να εκτελεί μαεστρικά το φάουλ, η μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, στο πόδι του γκολκήπέρ Κολοβούρη, και στην συνέχεια  ο Αμπούντ-Ομάρ  με κοντινή προβολή να την σπρώχνει στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους Νικαιώτες.
Η νίκη του Ιωνικού φέρνει την  την ομάδα της Κοκκινιάς στην 2η θέση της βαθμολογίας ένα πόντο πίσω από τον Λεβαδειακό, κι ασφαλώς είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιωνικός όλα τα μπορεί..
 Να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη ο Ιωνικός υποδέχεται  στη Νεάπολη τον Απόλλων Λάρισας.

Διαιτήτευσε  ο Μπαΐλης (Πρέβεζας) με βοηθούς τους Ψύλλος (Λέσβου), Τσιλίκας (Αιτ/νίας)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας, Πατάπης, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος (85′ Μπρους), Ανάκογλου, Αραβίδης, Μπάτροβιτς (58′ Τσερούτι), Γιούσης (85′ Κόκας), Κουσκουνάς.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (46′ Παπαγεωργίου), Αμπούντ-Ομάρ, Κύργιας, Φαζός, Γκοτσούλιας, Κόρμπος (61′ Νιάσε), Ρόλε (89′ Μάναλης), Ματσούκας (46′ Μπρίτο), Πλατέλλας, Κάστρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου