Πέρασε από τα Χανιά, 1-0 ο Ιωνικός

 Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Ιωνικό , ο οποίος πέρασε από τα Χανιά κερδίζοντας την
τοπική ομάδα με 1-0, σε ένα  δυνατό παιχνίδι  γεμάτοι ένταση πάθος.

 Στο 21΄ ο διαιτητής Μαλούτας απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κάρλος των Χανιών για δολοφονικό τάκλιν πάνω στον Ματσούκα.

 Ο Ιωνικός εμεταλευόμενος την  αριθμητική του υπεροχή είχε φάσεις όπως στο 28΄ με σούτ του Ομάρ που έφυγε άουτ, ενώ ο Κουτσαβασίλης επενέβη και στο 40΄ σε μιά  συρτή σέντρα -σουτ του Ομάρ.

 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε  στην εκπνοή του α΄ μέρους ο συνήθης ύποπτος Κάστρο με κοντινή προβολή" αλλά Χασάν" έπειτα από ενέργεια και πλασέ του Ματσούκα που απέκρουσε ασθενώς ο γκολκήπερ των Χανίων ο Κουτσοβασίλης.

 Στο 70΄κι ο Ιωνικός έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Τιεντσιτέ με  δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο πάνω στον Ρέντζα.

 Τα Χανιά μόνο στο τελευταίο 15λεπτο έδειξαν κάποιες επιθετικές αρετές απειλώντας στο 78΄ με ένα μακρινό σούτ του Βρετού που δεν ανησύχησε όμως τον Γκίνη, αλλά κι με ένα σούτ του Πλέγα στο 88΄ που έφυγε άουτ.

Αρκετά καλή η διαιτησία του Μαλούτα (Ημαθίας), Οικονόμου (Αχαΐας), Μάνος (Λάρισας)

ΧΑΝΙΑ: Κουτσαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης (76′ Σωτηράκος), Γκίνο (62′ Σουντουρά), Μπραμπίγια (62′ Δημητριάδης), Κάρλος, Βασιλόγιαννης (77′ Βρεττός), Μασένα, Διαμαντόπουλος (26′ Πλέγας).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Γκίνης, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Φαζός, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Ματσούκας (86′ Βλαχομήτρος), Ρόλε (75′ Μπρίτο), Πλατέλλας (75′ Πογοσιάν), Κάστρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου