Μοιρασιά στο ντέρμπι με Λεβαδειακό, ο Ιωνικός

 Δεν τα κατάφερε ο Ιωνικός  απέναντι στον Λεβαδειακό, στο ντέρμπι της ημέρας, μένοντας στο 1-1


που τον  αφήνει στην 2η θέση της βαθμολογίας.

 Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τον Ιωνικό πάντως, να δείχνει ότι μπορεί να πάρει την νίκη, αφού και προηγήθηκε και τις ευκαιρίες  είχε, για να καθαρίσει το παιχνίδι, ενώ στο τέλος δέχθηκε την ισοφάριση, από τους Βοιωτούς  την στιγμή που έμειναν με 10 παίχτες από το 63΄.

Αναγνωριστικό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά με τον 

Ιωνικό, πάντως να μπαίνει  φουριόζος, και να καταφέρνει να ανοίγει το σκορ στο 27΄

Στο 27’ με μια λατινοαμερικάνικη συνεργασία ο Αργεντινός Ρόλε πάσαρε ιδανικά στον Βραζιλιάνο Κάστρο, βγάζοντας τον τετ-α-τετ κι εκείνος δεν αστόχησε πλάσαροντας τον Στογιάνοβιτς κάνοντας το 1-0, ήταν το 6ο  φετινό γκολ του γκολτζή  επιθετικού του Ιωνικού.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν τέσσερα λεπτά αργότερα, αλλά το σουτ του Μεχία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο      Ιωνικός έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι και μάλιστα τα πράγματα φαινόνταν να γίνονται πιό εύκολα από την στιγμή που ο Λεβαδειακός έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 63΄ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μύγας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ωστόσο, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση κόντρα στην ροή του αγώνα κι ενώ ο Ιωνικός ήταν αυτός που έδειχνε να ψάχνει το 2-0 για να σφραγίσει την νίκη .

 Έτσι, λοιπόν μετά από κόρνερ του Μαρίνου ο Νίκας παρά την πίεση από τους αμυντικούς του Ιωνικού, πήρε την κεφαλιά και πέτυχε το 1-1.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ (65′ Μουστάκης), Παπαγεωργίου, Κύργιας, Φαζός, Γκοτσούλιας, Νιάσε (40′ λ.τ Κόρμπος), Ματσούκας (66′ Μάναλης), Ρόλε, Πλατέλλας, Κάστρο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος (46′ λ.τ Μαρίνος), Μύγας, Λιάγκας (22′ λ.τ Πολέτο), Βήχος, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Νίλι, Συμελίδης (66′ Τζημόπουλος), Μπιανκόνι (66′ Μυτίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου