"Φούλ" για τα παλιά ο Ιωνικός 2-0 την Α.Ε.Καραισκάκης

Την χαρά της μοναξιάς στην κορυφή της SuperLeague 2, απολαμβάνει  πλέον
ο Ιωνικός μετά και την σημερινή του νίκη επί της Α.Ε. Καραισκάκης με 2-0.

Ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για το συγκρότημα

του Δημήτρη Σπανού και πλέον στην Νίκαια άρχισαν να θυμούνται παλιές καλές εποχές τότε που η ιστορική ομάδα, δέσποζε στην Α΄ Εθνική.

Ο Ιωνικός με πάθος και ουσία έδειξε από την αρχή ότι ήθελε την νίκη, απέναντι σε ένα αντίπαλο, που κάθε άλλο παρά εύκολος έδειχνε.

Στο 48′  ο αρχισκόρερ της κατηγορίας ο Κάστρο  με σουτ  από κοντά άνοιξε το σκορ κι αφού προηγήθηκε εξαιρετική ενέργεια του προωθημένου Κύργια το σούτ του οποίου  βρήκε  στην  αριστερή κάθετη δοκό του Καραισκάκη.

Στο 80΄ ο Νιάσε με κεφαλιά έπειτα από την ωραία ενέργεια- σέντρα του Πλατέλλα σφράγισε την νίκη του Ιωνικού. 

Οι Νικαιώτες αξίζει να σημειωθεί ότι για περίπου 20 λεπτά αγωνίσθηκαν με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Τιεντσέ στο 72΄ , με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά προσπάθησαν να εκμεταλευθούν την αριθμητική τους υπεροχή, ωστόσο ο Ιωνικός, καλά στημένος στα μετόπισθεν, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, προσπαθώντας να βγεί στις αντεπιθέσεις.  

Διαιτήτευσε ο Ψυχουλάς (Βοιωτίας) με βοηθούς τους Αθανασοπούλου (Βοιωτίας), Χριστοδούλου (Ημαθίας)

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Παπαγεωργίου, Φαζός (46′ λ.τ Σίνγκ), Κύργιας, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Ρόλε(77΄ Νιάσε), Ματσούκας(85΄ Τσιριγώτης), Πλατέλλας, Κάστρο(85΄Μάναλης).

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ: Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας(77΄ Φαν Ιμπέρεν), Γιαννιώτης, Νταλακούρας(59΄ Δερμιτζάκης), Δούμτσιος, Γυφτοκώστας(77΄ Κλιγκόπουλος), Κορέλας(59΄ Μαραθωνίτης), Τάμπας, Κόκας, Ρούνεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου