"Τρένο" ο Ιωνικός 2-1 πέρασε και από την Ιεράπετρα

 Τρένο χωρίς σταματημό ο Ιωνικός πέρασε και από την Ιεράπετρα κερδίζοντας τον τοπικό ΟΦΙ με 2-
1 και πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την  άνοδο στην SuperLeuage.

 Ο Ιωνικός πλέον έχει διαφορά 3 βαθμών από τους  δεύτερους Εργοτέλη, Λεβαδειακό, ενώ  μπροστά του έχει και το παιχνίδι στην Νεάπολη κόντρα στην Παναχαική 

 Ήταν η 5η εκτός  έδρας μεγάλη νίκη για τους Νικαιώτες που παρουσιάζουν στόφα  σπουδαίας ομάδας

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο ξεκίνημα του με τον Ιωνικό πάντως να κατορθώνει να ανοίγει το σκορ στο 33΄ με σουτ του προωθημένου Βλαχομήτρου, έπειτα από ωραία ενέργεια του Ματσούκα από τα αριστερά.

 Να σημειωθεί ότι πιό πρίν στο 15΄ γκολ που πέτυχε ο Κάστρο με κοντινή προβολή ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ, μιά φάση που πάντως σηκώνει συζήτηση..

 Στην επανάληψη ανέβηκε  η ομάδας της Ιεράπετρας και  στο 51΄ ο Αναγνωστόπυολος απέκρουσε ενσικτωδώς σε κόρνερ κοντινή κεφαλιά του Κούστα.

Ο Ο.Φ.Ιεράπετρας πάντως κατάφερε να ισοφαρίσει με σούτ  έξω από την περιοχή του Φουάση στο 65΄  για να φθάσουμε στο 84΄ όταν ο νεοεισελθών Μάναλης με σουτ στην κίνηση  αν και πιεζόμενος- και από πλάγια θέση- πέτυχε το 2-1 για τον Ιωνικό, αξιοποιώντας την  ωραία ενέργεια του Ρόλε.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μαχαίρα (Αθηνών)Φίλος (Βοιωτίας)- Βεργέτης( Αρκαδίας)

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Αθανασόπουλος, Πριόνας, Χιντζίδης, Μασουέρο, Σμίλτος, Ζήσης (46′ Ντούνης), Φουάσης (74′ Αρναούτογλου), Λεμονής (80′ Περδίκης), Τεγούσης, Γκίνη, Κούστα.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Ομάρ-Αμπούντ, Μουστάκης, Φαζός, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (79′ Παπαγεωργίου), Νιάσε (62′ Μουμίν), Ματσούκας (79′ Μάναλης), Βλαχομήτρος(85΄ Κουιρουκίδης), Ρόλε(85΄ Πογοσιάν), Κάστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου