Και στο .... τέλος κερδίζει ο Ιωνικός

 Στα χασομέρια του αγώνα κυριολεκτικά λυτρώθηκε ο Ιωνικός παίρνοντας την υπερπολύτιμη νίκη
με 1-0 επί της Παναχαικής και διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας, επιβεβαιώνοντας ξεκάθαρα το τίτλο των εκ των φαβορί για την άνοδο στην  Surer Leuage.

 Οι Νικαιώτες που όπως δείχνουν  τα πράγματα σεληνιάζονται στα

τελευταία λεπτά των αγώνων, πήραν  σήμερα το τρίποντο με το κοντινό υποδειγματικό πλασέ του Γιώργου Μάναλη, ο οποίος εξελίσεται  ως ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής.

 Είχε προηγηθεί ένα συρτό δυνατό σούτ  του Πλατέλα στην  αριστερή κάθετη δοκό της Παναχαικής με τον Μάναλη  να καιροφυλάκτεί και από πλάγια θέση να μην ανεκμετάλευτη την ευκαιρία.

 Ο Ιωνικός πάντως είχε την υπεροχή, πίεσε καθ'όλη την  διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν δημιούργησε πολλές φάσεις απέναντι στην Παναχαική που με μαζική άμυνα προσπάθησε να φύγει με τον βαθμό τις ισοπαλίας.

 Οι Πατρινοί μάρκαραν στενά τον Κάστρο, ο οποίος ουσιαστικά δεν απείλησε καθόλου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντική ευκαιρία. Στην επανάληψη το συγκρότημα του  Δημήτρη Σπανού αύξησε την πίεση, απείλησε με Ρόλε (51'), ενώ στο 64΄ ζήτησε πέναλτι σε  μαρκάρισμα του Πατάπη στον Κάστρο.

 Μια καλή κεφαλίά του Κουιρουκίδη στο 85΄ ΄'εφυγε άουτ ενώ η Παναχαική στην αντεπίθεση σρτο 87΄ είχε ένα καλό σούτ του Γιούση που απέκρουσε σκόρνερ ο Αναγνωστόπουλος

 Σχετικά καλή η διαιτησία του Κουμπαράκη  ( Κυκλάδων)

ΙΩΝΙΚΟΣ : Αναγνωστόπουλος, Παπαγεωργίου (80' Κουιρικουκίδης), Ομάρ, Κύργιας, Φαζός, Γκοτσούλιας (46' Μουμίν), Νιάσε (68' Μάναλης), Ρόλε, Βλαχομήτρος (46' Ματσούκας), Πλατέλλας (90'+5' Τσιριγώτης), Κάστρο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ : Σούλης, Πατάτης, Λαρέα, Πάνος, Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Ανάκογλου, Τσερούτι (85' Παπαδόπουλος), Μασούρας (75' Κόκας), Μπάτροβιτς (85' Μπελεζάκης), Κουσκουνάς (68' Γιούσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου