"Καθάρισε" με Κάστρο ο Ιωνικός 3-1 τον Διαγόρα

Νέα σημαντική επιτυχία για τον Ιωνικό ο οποίος επικράτησε με 2-1 του

Διαγόρα Ρόδου στο ντέρμπι της ημέρας.

 Δύσκολη αλλά δίκαιη η επικράτηση των Νικαιωτών, απέναντι στην σφιχτή ομάδα της

Ρόδου, που κυρίως πρόσεξε την άμυνα της.

 Ο Ιωνικός έχοντας την εδαφική υπεροχή, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 40΄ με ωραία κεφαλιά του Νιάσε, ο οποίος αξιοποίησε την  ενέργεια και την σέντρα  του Βλαχομήτρου από τα αριστερά.

 Στην επανάληψη ο Ιωνικός έψαξε το 2ο γκολ, είχε την υπεροχή, χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει  ιδιαίτερα απειλητικός.

 Ωστόσο στο 68΄  ο Κονέ  συνδυάσθηκε  με τον Κάκο, για να στρώσει στο ν επερχόμενο Σανδραβέλη, που με ένα συρτό μακρινό σούτ  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιωνικού για το 1-1.

Πάντως ο Ιωνικός δεν αγχώθηκε, οργανωμένα έψαξε το γκολ που ήρθε τελικά στο 89΄ , ο Ρόλε γέμισε από τα αριστερά ο Κουιρουκίδης  από το σημείο του πέναλτι πήρε την κεφαλιά, προσπάθησαν να διώξουν οι αμυντικοί του Διαγόρα, όμως ο Κάστρο που καιροφυλακτούσε, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης  στον Τσέλιο γράφοντας το 2-1, και λυτρώνοντας τους γηπεδούχους.

 Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ομάρ ξέφυγε στην κόντρα-επίθεση από τα αριστερά, σέντραρε για τον Κάστρο, τον οποίο γκρέμισε ο Μανωλάκης, για να υποδείξει το ξεκάθαρο πέναλτι ο ρέφερι Κοτσάνης, με τον Κάστρο να το αξιοποιεί γράφοντας το 3-1

 Ήταν το 10ο  τέρμα του  γκολτζή Ματίας Κάστρο,  είναι αρχισκόρερ της κατηγορίας, ενώ με την νίκη του αυτή ο Ιωνικός βρέθηκε και πάλι στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κοτσάνη (Δράμας), Παγουράς (Βοιωτίας)-Γουρνιάς (Αν. Αττικής)

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Αμπούντ-Ομάρ, Φαζός, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (77′ Κουϊρουκίδης), Νιάσε (62′ Μουμίν), Ρόλε (90′ Πογοσιάν), Πλατέλλας (90+2′ Παπαγεωργίου), Βλαχομήτρος (62′ Μάναλης), Κάστρο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σανδραβέλης, Μανωλάκης, Ρουγκάλας (85′ λ.τ Χότζα), Κάκκο (73′ Τσιαντούλας), Ντοριβάλ (73′ Κωστούλας), Λινάρδος (46′ Μπαστακός), Σμυρλής (46′ Αλάεθ), Κονέ, Μασούρας, Αθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου