Εφτάψυχο το Κερατσίνι 1-0 στην Σαλαμίνα

 Εφτάψυχο αποδεικνύεται το Κερατσίνι, καθώς αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, σε ότι
αφορά την μάχη της παραμονής, κατάφερε να φύγει νικητής από την Σαλαμίνα πετυχαίνοντας τεράστια νίκη με 1-0 επί του Αίαντα, που κυριολεκτικά 'έπαιζε κι αυτός τα ρέστα στην υπόθεση της ανόδου.

 Ο Αίας είχε την υπεροχή στο α΄ μέρος,  δημιούργησε ευκαιρίες,με τον Τσαγκάρη τον Πινέιρο, τον Σπέτσι, ωστόσο το Κερατσίνι, με σφιχτή αμυντική γραμμή  και παίζοντας με αντεπιθέσεις να πάρει το σπουδαίο τρίποντο χάρη στο τέρμα του Μανώλη Λύγκου στο 44΄ , καθώς εκμεταλεύθηκε το λάθος του Μπιμάι, και με άψογο   σουτ  νίκησε τον Βουτσινά.

 Στην επανάληψη πίεσε ο Αίας, όμως το Κερατσίνι  στην κόντρα ήταν φωτιά και μάλιστα στο 73΄ ο Μπάτσι  βρέθηκε πολύ κοντά  στο 0-2 χάνοντας τεράστια ευκαιρία.

  Kαλή η διαιτησία του Παπαγεωργόπουλου ( Αργολίδας)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Βουτσινάς, Μπέκος, Λιάτος, Μπιμπάι, Τζαφέρι, Σπέτσι, Τσαγκάρης(71′ Μπρούσος), Στεργίου(46′ Ζώτο), Πάβλιτς, Πινέιρο(63′ Χαλούλος), Ράμφος(63′ Σταφσουλάι) .

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Καρνέσης, Μουσκάι, Μιχαλάς, Αγγελάκης, Γεωργίου(64′ Μπάτσι), Ροκάκης, Στρίγκας(84′ Λέγκα), Κατσίκας, Λύγκος(94′ Δαραμάρας), Μενδρινός, Σαουλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου