Ανάσα το Μοσχάτο 2-1 τον Εθνικό

Τελικός ήταν για το Μοσχάτο το σημερινό ντέρμπι με τον Εθνικό, με το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη να επικρατεί  με 2-1.

 Το παιχνίδι είχε δύο εικόνες, στο α΄ μέρος το  Μοσχάτο

, ήταν πολύ καλό απέναντι στον Εθνικό, που πάντως στην πρώτη καλή του στιγμή στο 16΄ είχε δοκάρι σε   ωραία προσπάθεια και σούτ του Σαρηγιάννη.

 Στο 20΄ ο Κωνσταντίνου από τον άξονα έβγαλε για τον Καραλή και εκείνος με τη σειρά του έβγαλε κάθετη στον Πασαλίδη ο οποίος προ του γκολκήπερ τον Μανωλικίδη τσίμπησε την μπάλα με ένα υπέροχο τακουνάκι, τον απέφυγε και πλάσαρε για το 1-0.

 Ο Πασαλίδης ήταν ο σκόρερ και του 2-0, καθώς  στο 38΄  οι γηπεδούχοι έκλεψαν την μπάλα με τον Ρέντι που έβγαλε  στον κενό χώρο , και πλάγια τον Πασαλίδη, ο οποίος με υποδειγματικό σούτ σημείωσε το 2-0.

 Στην επανάληψη πάντως μπήκε ένας άλλος, μεταμορφωμένος Εθνικός, πήρε τα ηνία του αγώνα και πίεσε ασφυκτικά το Μοσχάτο που μόνο με κάποιες σποραδικές κόντρα επιθέσεις φάνηκε.

 Ο Εθνικός μείωσε με πέναλτι του Πεχλιβανίδη στο 71΄- δόθηκε σε χέρι του Βλάχου-, ωστόσο παρότι  είχε την κατοχή της μπάλας δεν μπόρεσε να δημιουργήσει καυτές φάσεις μπροστά στην εστία του σταθερού Κραβαρίτη.

 Το Μοσχάτο στην κόντρα απείλησε με τον Γκούμα στο 76΄, και με τον Ζορμπά στο 87΄ .

Αρκετά καλή η διαιτησία του Πουλόπουλου( Ζερβάκη- Σγουράκη)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Κραβαρίτης, Ζιώβας, Βλάχος, Ιωάννου, Κωνστναντίνου, Καραλής(79′ Ζορμπάς), Σόσαρι(79′ Φιαμέγκος), Ψυχογιός(67′ Γκούμας), Πασαλίδης(79′ Κανελλόπουλος), Νιζάμης(56′ Ηρακλής).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μανωλικίδης, Νταούλια, Αρκούδας(78′ Λάιος), Παπαγεωργίου, Πεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος, Καναβέτας(46′ Μακρίδης), Λώλος, Ματσαδές, Αγγελόπουλος(34′ Στάμου), Σαρηγιάννής(78′ Γκαρδιακός).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου