Καλή αρχή ο Περαμαικός 2-1 την Χαραυγή

 Εξαιρετικός ο Περαμαικός μπήκε με το δεξί στα μπαράζ ανόδου, κερδίζοντας στο
Μοσχάτο την Χαραυγή με 2-1.

Μόλις στο 6′ ο Σιάνος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μικρούλη, άνοιξε το σκορ για τον Περαμαικό, ενώ στο 15′ ο Περαμαϊκός διπλασίασε το σκορ, όταν ο Βύρης από δεξιά γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Παρίσης με προβολή έκανε το 0-2.

Η Χαραυγή προσπάθησε  στη συνέχεια, στο 33′ από εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου , η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κατσικούρη.

Ο Περαμαϊκός  ξεκίνησε δυνατά και το β΄ μέρος, στο 51′ είχε δοκάρι με τον Παρίση, στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε ο Βύρης, όμως το τέρμα ακυρώθηκε σαν οφσάιντ με υπόδειξη του βοηθού Φαγκρίδα.Το μόνο που κατάφερε η Χαραυγή ήταν να μειώσει στο 94′ με εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου.

Αρκετά καλός  ο διαιτητής Τσαμούρης,, οι της Χαραυγής  ζήτησαν πέναλτι στο 58′ σε ανατροπή του Γεωργίου.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Κατσικώστας, Γαβαλάς, Χονδρουδάκης, Παπανικολάου(65′ Σαρηγιάννης), Γεωργίου, Μουρελάτος, Βουλγαράκης(65′ Πεφάνης), Γεροπαναγιώτης, Τσιρίδης(75′ Νταβέλης), Μιφτάρι, Σταυρόπουλος(88′ Τσάμπρας).

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κατσικούρης, Μικρούλης, Καριντζαΐδης, Παρασκευόπουλος Α., Λαζάκης, Γκοτζάι, Βύρης, Σερμάι(58′ Κακαβίτσας), Σιάνος(90′ Ταλαμπέκος), Μαυράκης(88′ Παρασκευόπουλος Α.), Παρίσης(90′ Ζοτάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου