Γκραν - γκινιόλ και 1-1 Κερατσίνι- Προοδευτική

 Χρυσός βαθμός σωτηρίας για το Κερατσίνι- Στο κλουβί θα κριθεί  ο τίτλος για την ΠΡΟΟ


Το εφτάψυχο Κερατσίνι κατάφερε να πάρει χρυσό 1-1 από την Προοδευτική, και να εξασφαλίσει
και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία ανεξάρτητα από το τι θα κάνει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 Αντίθετα η Προοδευτική την τελευταία αγωνιστικά θα υποδεχθεί τον Πανελευσινιακό και θέλει τουλάχιστον την  ισοπαλία για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο.

 Πάντως το παιχνίδι είχε συγκλονιστικό φινάλε και τα συναισθήματα άλλαξαν εκατέρωθεν για τις δύο ομάδες.

 Η Προοδευτική χωρίς να είναι καλή κατάφερε να  προηγηθεί μόλις στο 17΄ όταν ο  Κρητικός εκμεταλευθηκε λάθος του Δούμουρα, και από κοντά   προώθησε την μπάλα στα δίχτυα παρά την  προσπάθεια ρτ\ου Αγγελάκη να αποκρούσει, αφού η μπάλα πέρασε την γραμμή.

 Το Κερατσίνι σε  μιά από τις λίγες επιθετικές προσπάθειες του, κατάφερε να ισοφαρίσει με σούτ του Λουβή στο 35΄ .

 Στην επανάληψη η Προοδευτική πίεσε είχε δοκάρι  σε προσπάθεια του Μακρυγιάννη στο 72΄ , ωστόσο την τεράστια ευκαιρία την είχε το Κερατσίνι στο 81΄ , όταν  ο Τσαγκάρης από τα δύο μέτρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

 Κι ενώ όλα έδειχναν, ότι τίποτε δεν θα αλλάξει, στις καθυστερήσεις ο ρέφερι Γεωργόπουλος  έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Τσιάβου από τον Αγγελάκη, απόφαση που  αμφισβήτησαν έντονα οι του Κερατσινίου.

 Ο Κρητικός ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, με τον γκολκήπερ Φλώρο να γίνεται ο ήρωας για το Κερατσίνι, αποκρούοντας το χτύπημα του Κρητικού η μπάλα να  χτυπάει και στην δοκό, και με δεύτερη προσπάθεια ο Φλώρος να μπλοκάρει την μπάλα.

 Αποθέωση για τους 100 περίπου Κερατσινιώτες, απογοήτευση για τους 400 Προοδευτικάνους που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τι εξελίχθηκε.

 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φλώρος,Κοντογιαννάτος, Τραορέ, Τσαγκάρης Μενδρινός, Λουβής, Νταγκουνάκης,  Δουμουράς,  Αγγελάκης, Μουκίδης,  Ντούνιας, 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατσόγλου,  Βοσνακίδης,  Μεγαρίτης,Τσαφταρίδης,  Θεοδωρίδης( 62΄ Μακρυγιάννης),  Κρητικός, Κυριοαζής, ( 62΄ Τσιάβος)Όμο, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου