Ο χαμός με τις ενστάσεις και τις ...καταγγελίες στην ΕΠΟ

 Καταγγελία κατά του Αγρ. Αστέρα, ο Πανδραμαικός , για το θέμα της εγγραφής στα μητρώα της
Γ.Γ.Α.-Εκτός Μητρώου και η Παναχαική...

Απειλές για καμπάνες από την  ΕΠΟ!!

Κυριολεκτικά αλαλούμ στον χώρο του ποδοσφαίρου, και ειδικά στην Εθνική λίγο πρίν τα μπαράζ για την άνοδο στην Super Leauge 2 .

Ενώ την Πέμπτη 27 Απριλίου αναμένεται να εκδικασθεί η έφεση του Μακεδονικού, κατά της απορριπτικής απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. για την ένσταση- καταγγελία, κατά της Λευκίμμης στο μεταξύ τους παιχνίδι, υπάρχουν κι άλλα θέματα κι άλλες καταγγελίες που ενδεχομένως να τινάξουν την.. μπάνκα στον άερα.

Συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο η δευτεραθλήτρια ομάδα του Πανδραμαικού έχει κάνει καταγγελία, κατά του Αγρ. Αστέρα, για τον ο ποίο υποστηρίζει ότι δεν έχει δικαίωμα να αγωνισθεί στους αγώνες μπαράζ, αφού το σωματείο του Ευόσμου δεν είναι  γραμμένο στα Μητρώα σωματείων της Γ.Γ.Α. και η παράταση που έχει δοθεί δεν ισχύει για τα σωματεία που μετέχουν σε Εθνικά Πρωταθλήματα.

 Η καταγγελία μάλιστα έχει κοινοποιηθεί   εκτός από την ΕΠΟ και στην ΓΓΑ!!

 Να σημειώσουμε επίσης ότι από τις 7 πρωταθλήτριες ομάδες της Γ΄ Εθνική, ούτε η Παναχαική είναι γραμμένη στα Μητρώα σωματείων της Γ.Γ.Α......

 Το θέμα πάντως μόνο απλό δεν είναι αφού παρόμοιες καταγγελίες, έχουν κι άλλα σωματεία, ακόμη και στην Α΄ Εθνική Γυναικών, κι έπεται συνέχεια..

 Πάντως η ΕΠΟ μπροστά στον κυκεώνα που πιθανόν να βρεθεί,  απέστειλε έγγραφο στις ενώσεις με το οποίο απειλεί τα σωματεία που θα κάνουν τέτοιους είδους καταγγελίες με βαρύτατες καμπάνες.. 

Μάλιστα το θέμα αυτών των καταγγελιών τίθεται στο προσεχή Συμβούλιο της, ώστε να αντιμετωπισθεί η κατάσταση..

 Στην ΕΠΟ υποστηρίζουν ότι τα σωματεία δεν έχουν το δικαίωμα τέτοιου είδους καταγγελιών από την στιγμή που δεν προβλέπεται στις σχετικές προκηρύξεις, ώστόσο η κόντρα της με την Γ.Γ.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου