Ανάσα ο Κορυδαλλός 1-0 την Θύελλα

Ο Κορυδαλλός ήταν ο νικητής του μίνι  Κορυδαλλιώτικου ντέρμπι κερδίζνοτας με 1-0 την συντιπίτισα Θύελλα. 
 Το τοπικό αλλά και βαθμολογικό ντέρμπυ κρίθηκε στο 45΄ με πέναλντυ, που δόθηκε  όταν ο Καστρινόπουλος έκανε σέντρα και η μπάλλα χτύπησε στο χέρι του Γερογιάννη. Οι παίκτες της Θύελλας διαμαρτυρήθηκαν σ΄εκείνο το σημείο ότι το χέρι ήταν ακούσιο. Το πέναλντυ ανέλαβε να εκτελέσει ο Κανταρτζής ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 0-1.

Το 1ο ημίχρονο κύλησε ήρεμα και για τις δύο ομάδες με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις εστίες των Νικολακάκη και Λιούμπη.
Στο 2ο ημίχρονο η Θύελλα προσπαθώντας να βγει μπροστά για την ισοφάριση έδωσε τους χώρους στους παίκτες του Σάκη Καλογερόπουλου να “καθαρίσουν” το παιχνίδι αλλά πότε η αστοχία των επιθετικών του Κορυδαλλού και πότε ο Δημήτρης Σισσαμόπουλος που είχε περάσει στην θέση του Νικολακάκη που τραυματίστηκε κρατούσαν το σκορ στο εύθραστο 0-1 με αποτέλεσμα στο 80ο λεπτό η Θύελλα να έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Καρακασίδη που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Λιούμπη με σουτ έξω από την περιοχή.
Σωστή η κυρία Μήτση (Κουτσουμπού και Κιούσης).
ΘΥΕΛΛΑ: Νικολακάκης (49’ Σισσαμόπουλος), Καλογερόπουλος, Μιχαήλ, Γερογιάννης (46’ Σέρβος), Μελανιφίδης, Λάζη, Τόμπρος (83’ Δημόπουλος), Σπυρόπουλος, Θεοδωρίδης, Καρακασίδης, Κυριτσιμπασάκης.
ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Λιούμπης, Μουστάκας, Γιαντσίδης, Παγουρτζής, Τζουμανάι, Τσέκερης (64’ λ.τρ. Νικολάτος), Καστρινόπουλος, Καραθεόδωρος, Χατζηλίας (79’ Σαραντέας), Βέττας, Κανταρτζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου