Μεγάλο διπλό ο Ατρόμητος 2-1 στον Βύρωνα

 Μεγάλο διπλό για τον Ατρόμητο Πειραιά, οποίος πέρρασε από τον Βύρωνα κερδίζοντας την Δόξα με 2-1, σε ένα  παιχνίδι με δύο πρόσωπα.
 Η Δόξα μπήκε καλύτερα στο α΄ μέρος και προηγήθηκε  στο 10ο λεπτό με τέρμα του Χαλκιά, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής, νικώντας τον Ντούχετσεκ για το 1-0, σκορ που ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο.

 Στην επανάληψη ο Ατρόημτος ισορόπησε, ωστόσο η Δόξα στο πρώτο 15λεπτο,, πιέσε για ένα δεύτερο τέρμα χωρίς επιτυχία.
 Η ομάδα των Καμινίων με τις διορθωτικές κινήσεις του Λαιβερά, πίεσε στο τελευτραίο μισάωρο για να ισοφαρίσει αρχικά με τον Ευθυμιάδη στο 62ο λεπτό, ενώ την ολική ανατροπή ολοκλήρωσε ο Λοϊζίδης στο 78ο λεπτό με σουτ, χαρίζοντας την σπουδαία νίκη στον Ατρόμητο.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Ψυχούλα από την Ευβοία.
 Από τον σπουδαίο Ατρόμητο ξεχώρισαν οι Λοιζίδης, Ευθυμιάδης, Κρητικός, Στρατής, Δανασής, ενώ από την Δόξα διασώθηκαν οι Δωροβίνης, Χαλκιάς, Μπιρμπίλι
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ: Σουλογάνης, Φουντουκίδης (82′ Παπατζήμας), Κατσούδας, Ζώνας (88′ Γκουντελίτσας), Ζίζηλας, Χαλκιάς, Μπιρμπίλι, Λέσι, (62′ Σαλαπάτας) Μακρής, Δωροβίνης, Τσαφταρίδης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Ντούχετσεκ (48′  Δημητρόπουλος), Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Βασιλάκος  (37′ Γεωργούλης), Κρητικός, Στρατής, Ευθυμιάδης, Μυλωνάς, Λοϊζίδης (86′ Μανουλίδης), Γεωργιάδης, Δανασής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου