Ιωνικός: "Αμοιβαίες εξηγήσεις και φούλ για μεταγραφές"

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συζήτηση για τη βία στο Δημαρχείο της Νίκαιας όπου όλοι συμφώνησαν πως το καλό του Ιωνικού είναι πάνω από όλα.
Στη συζήτηση έλαβαν μέρος διακεκριμένα άτομα του αθλητισμού της Νίκαιας, ωστόσο όλοι στάθηκαν στον κύριο Μιχάλη Σπανό, ο οποίος αποτελεί τον βασικό χρηματοδότη του Ιωνικού. Ο κύριος Σπανός στάθηκε στα επεισόδια τα οποία έχουν ήδη προκαλέσει προβλήματα στον Ιωνικό, τονίζοντας πως όλοι πρέπει να βάζουν το καλό της ομάδας πάνω από όλα ώστε
να συνεχίσει η ιστορική ομάδα την πορεία της προς τον μεγάλο στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Football League.
 Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι φίλαΘΛοι του Ιωνικού που είναι αλήθεια, ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια, έβαλαν πλάτη για την σωτηρία του Ιωνικού, διαβεβαίωσαν πότι θα ε γίνει ότι είναι δυνατόν, ώστε να εξαλειφθούν αυτά τα επεισόδια.
 Η ουσία είναι ότι ο Ιωνικός βγήκε δυνατός από την συνάντηση της Δευτέρας, και πλέον  στρέφει όλο το βάρος; του, στην μεταγραφική ενίσχυση του έμψυχου υλικού.
 Στον Ιωνικό κινούνται για την απόκτηση  4 πρωτοκλασσάτων ποδοσφαιριστών έτοιμοι να κάνουν την διαφορά, αμέσως.
  Την ίδια ώρα εξετάζεται η περίπτωση άλλου γνωστού φορ, με θητεία στηνΑ΄'  Εθνική, και που τώρα αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική.
 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπήρξε έντονο φλέρτ με τον επιθετικό του Πανιωνίου Λεωνίδα Καπάνταη, όμως δεν υπήρξε εξέλιξη.
 Η ουσία είναι ότι ο Ιωνικός  θα πραγματοποιήσει 4 μεταγραφές ώστε να ενισχύσουν τον Ιωνικό στο ντέρμπι της Ελευσίνας στις 5 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου