Αυτοκτόνησε ο Ατρόμητος 2-2 με την Νέα Ιωνία

Τσάμπα βαθμούς έχασε σήμερα ο Ατρόμητος Πειραιά,στο 2-2 με την Νέα Ιωνία, οι Καμινιωτες προηγηθηκαν με 2-0, έχαναν την μιά ευκαιρία μετά την άλλη, και στο τέλος, όπως συμβαίνει σε τέτοιες,  τιμωρήθηκαν  από τον γνωστό νόμο του ποδοσφαίρου.
Μόλις στο 1΄ ο Μανουηλίδης με καταπληκτικό σούτ άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο, ενώ στο 4΄ ο Δανασής τελείωσε υποδειγματικά την ωραία προσπάθεια των Λοιζίδη, Μυλωνά, κάνοντας το 2-0.

Κάτι προσπάθησε να κάνει η Νέα Ιωνία, ωστόσο στο 27΄ ο Μανουηλίδης είχε δοκάρι για το 3-0, και στον αντίποδα, ο Νησαριώτης που είχε μπεί πρίν λίγο στο παιχνίδι, με ωραίο πλασέ μείωσε σε 2-1.
 Η Νέα Ιωνία ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Καραχάλιου από τον Παπαδόπουλο στο 33΄ ενώ πέναλτι ζήτησε κι ο Ατρόμητος στο 39΄ σε ανατροπή του Λοιζίδη.
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος έπαιξε μοτότερμα την Νέα Ιωνία για 20 λεπτά, στο 57΄ ο Κρητικός απέτυχε από τα 2 μέτρα να κάνει το 3-1, νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Γεωργιάδη στο 67΄, ο Μυλωνάς στο 1΄ βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, αλλά η επιλογή του δεν ήταν η καλύτερη ,για να φθάσουμε στο 78΄ όταν ο Νησαριώτης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καραγιάννη να ισοφαρίζει σε 2-2.
Ο Ατρόμητος στο 84΄ έμεινε με 10 παίχτες λόγω της απαοβολής του Γεωργούλη με δεύτερη κίτρινη, και λίγο αργότερα ο Λοιζιδης από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παναγιωτόπουλο που απέκρουσε..
Από τον Ατρόμητο (που πρέπει να σημειωθεί ότι έχασε στο ζέσταμα τον Στρατή) καλύτεροι οι Γεωργιάδης, Κρητικός, Μυλωνάς, Μανουηλίδης, ενώ από την Νέα Ιωνία οι Νησαριώτης,, Καραγιάννης, Μάλτσι,Όγκμποε.
 Με λάθη η διαιτησία του Τζουανόπουλου( Πατρών)
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Δημητρόπουλος,Παπαδόπουλος,Γαβαλάς, Βασιλάκος, Γεωργούλης,Μανουηλίδης(73΄ Κακάβας λ.τρ. 86΄ Ράπτης)Μυλωνάάς, Λοιζίδης, Δανασής, Κρητικός, Γεωργιάδης.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παναγιωτόπουλος,Αχμέτ,  Ρόπας(25΄ Νησαριωτης),  Τερλελής, Τύρπος,  Σπαγής,Καραχάλιος, Καραγιάννης, Τσαμουρλίδης( 62΄Ερέκι), Μάλτσι,  Ογκμποε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου