Καθάρισε ο Αετός Κορυδαλλού 2-0 την Οδηγήτρια

Με το δεξί μπήκε ο Αετός Κορυδαλλού στο 2016 κερδίζοντας στο ντέρμπι κορυφής την Οδηγήτρια με 2-0 αποδεικνύοντας ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα του 1ου ομίλου της Α΄
Κατηγορίας και δικαίως πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την  κατάκτηση του τίτλου.
  Μπροστά σε 1000 και πλέον φιλάθλους που κατέκλυσαν το ΕΑΚ το συγκρότημα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου έδειξε να  ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο και να καθαρίζει σχετικά εύκολα το ντέρμπι.

 Βεβαίως ο Αετός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ πρίν καλά- καλά συμπληρωθεί το 1΄ της αναμέτρησης  στοιχείο που σίγουρα έπαιξε ρόλο στην ροή του ντέρμπι.
 Προσπάθησε να αντιδράσει η Οδηγήτρια ωστόσο μόνο ο Αυγέρης έδειχνε να βρίσκεται σε καλή μέρα κι  ο Αετός σωστά στημένος περίμενε κι έβγαινε στην  κόντρα, απειλώντας πιό ουσιαστικά από ότι η Οδηγήτρια.
 Το παιχνίδι αναλώθηκε σε μονομαχίες, δυνατά μαρκαρίσματα, χωρίς κάτι το ουσιαστικό.
 Ίδιο μοτίβο και στην επανάληψη με τον Αετό να κάνει το 2-0 στο 57΄ με γκολ χαίλάιτ.
 Ο Μούτσας βγήκε  στο ανοιχτό γήπεδο από τα δεξιά έβγαλε σέντρα στην  καρδιά της άμυνας της Οδηγήτριας, όπου εκεί ο επερχόμενος Δρυμούσης - αν και θα μπορούσε να απειλήσει - με κεφαλιά βρήκε τον Λέσι που από το ένα μέτρο  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
 Η Οδηγήτρια στην πιό καλή της στιγμή είχε ένα βολέ του Χατζάκη στο 82΄ που απέκρουσε ο Θωμόπουλος.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Βικτωράτου( Κορώνας - Γιαννίκος), κάποια μικρολάθη δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.
 Πολύ καλή ατμόσφαιρα στο ξεκίνημα του αγώνα με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στον αγωνιστικό μαζί με μικρά παιδιά των ακαδημιών, ενώ  στην συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του άλλοτε πρόεδρου της Ε.Π.Σ.Πειραιά κ Γιώργου Γκαμίλη
 ΑΕΤΟΣ : Θωμόπουλος, Κουντουράς, Καλέργης, Καφαλίδης, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Τουλουβασίλης(84΄  Μπερίσα), Λέσι, Μπαμπουλάκης, Μούτσα, Δρυμούσης(75΄ Ξενιτόπουλος).
 ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Δρίβας,Νάζαρης(75΄Παναγόπουλος), Πολυχρονίδης, Μελάς, Πλάκας Κ.(82΄ Ξηρογιάννης), Γιαννής ( 66΄Πλάκας Α.), Μουστοφάκης, Χατζάκης,  Γλυνός, Αυγέρης, Χονδρουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου