Προβάδισμα η Χαραυγή

Η Χαραυγή κερδίζοντας με 1-0 το Κερατσίνι απέκτησε προβάδισμα στην υπόθεση της πρόκρισης στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Πειραιά.
 Σε ένα παιχνίδι που έγινε το απίστευτο!! δηλαδή και οι δύο ομάδες να παραταχθούν χωρίς προπονητή-για  διαφορετικό βέβαια λόγο η κάθε ομάδα, η Χαραυγή είχε πιό τσαμπουκά
ειδικά στο α μέρος όταν και σημείωσε το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.
 Για το Κερατσίνι ως γνωστόν παραιτήθηκε προχθές ο Τάκης Χριστόπουλος,  ενώ για την Χαραυγή ο Αντώνης Καλαμάκης ήταν στο κρεβάτι από βαριά ίωση.
 Στο αγωνιστικό μέρος  στο 1΄  εκτέλεση φάουλ του Μαριόλη Γ. έδιωξε  ο Παγώνης, ενώ στο 21΄ ο  Θωμάς Μακαρωνάς εκτέλεσε  ωραία ένα κόρνερ από τα δεξιά για να πεταχθεί Τούρλος και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
 Στο 54΄ κεφαλιά του Μαριόλη έφυγε άουτ, ενώ στο 60΄ σύγχυση στα καρέ του Κερατσινίου,  απεμάκρυνε τον κίνδυνο ο Αγγελάκης.
 Στο 61΄ ο Δούβλης ελίχθηκε από τα αριστερά όμως το σούτ που επιχείρησε το απέκρουσε σταθερά ο
 Πίεσε το Κερατσίνι στην συνέχεια, ανορθόδοξα όμως τις περισσότερες φορές, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Αντώνης Κουρκούτης εκτέλεσε ένα  φάουλ από  πλάγια αριστερά, για να βρεί η μπάλα  το πάνω μέρος της δοκού του Παγώνη κι ο διαιτητής Τσαμούρης να σφυρίξει την λήξη.
 Τα πήγε αρκετά καλά ο Τσαμούρης( Τζιλίρης- Γεωργακόπουλος)
 Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ: Παγώνης,  Γερεοπαναγιώτης, Γαβαλάς, Τούρλος, Καραγιάννης ( 76΄  Γκιόκα) Κυριακίδης, Δούβλης( 64΄ Ποτουρίδης),  Μακαρωνάς, Βασίου, Ηλιόπουλος,  Χατζήπαπας
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:Τρέντσιος, Μάλλης, Σκορδίλης, Αγγελάκης, Μαριόλης Γ., Σιδέρης 54΄ ( Σφυρογιαννάκης), Μπατής,  Γκιάτης, Μαριόλης Ν., Ψυχογιός, Κουρκούτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου