Η Προοδευτική 1-0 την Κηφισιά

Νέα επιτυχία για την Προοδευτική που σήμερα κέρδισε με 1-0 την δυνατή Κηφισιά, με τους Κορυδαλλιώτες πλέον να συνεχίζουν την αναρρίχηση τους στην βαθμολογία.
  Αυτήν την φορά με ηγέτη και σκόρερ τον νεαρό Ζελέκου οι βυσσινί πήραν μιά σπουδαία νίκη, σε να σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
 Μέτριο κι αμφίροπο το α'  μέρος με την Κηφισιά  μόλις στο 2΄ να πλησιάζει στο γκολ  όμως η κεφαλιά του Σάμιου  από τα δύο μέτρα μετά την σέντρα του Σουλελέ, έφυγε άουτ.

 Η Προοδευτική στην μοναδική της καλή στιγμή στο α΄ μέρος είχε μιά κεφαλιά του Πατσατζόγλου στο 81΄ που απέκρουσε ο Γουμάγιας.
 Στην εκπνοή του ά μέρους η μεγαλύτερη φάση του του αγώνα  με τον Σουλελέ να βγαίνει στην κόντρα από τα αριστερά, να στοπάρει την μπάλα στην καρδιά της άμυνας της Προοδευτικής με τον επερχόμενο Φαρινόλα να πλασάρει και να στέλνει την μπάλα άουτ.
 Στην επανάληψη στο γήπεδο μπήκε μιά άλλη  Προοδευτική, έλεγξε τον αγώνα βγήκε από πλάγια  και δημιούργησε φάσεις, έχοντας και στην διάθεση της το Ζαχαράτο που έδωσε πνοή.
 Στο 56΄ ο Ζελέκου από δεξιά  ελίχθηκε  για να κάνει σέντρα- ξυραφιά με τους αμυντικούς να διώχνουν, ενώ στο 75΄  χάθηκε τρομερή ευκαιρία από τον προωθημένο Ζίζηλα, όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Κηφισιάς βρέθηκε μόνος  με τον Γουμάγια στοπάρησε ανενόχλητος για να πλασάρει μόλις άουτ.
 Στο 80΄ είχαμε εκπληκτική απόκρουση του Μπαντίκου σε καρφωτή κεφαλιά του Φαρινόλα και 2 λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ  που πανηγυρίσθηκε έξαλα από τους 600 φιλάθλους της Προοδευτικής.
 Ο Πατσατζόγλου εκτέλεσε μαεστρικά ένα φάουλ στον άξονα, με την μπάλα να καταλήγει πλάγια στην μικρή περιοχή με τον Ζελέκου  με ωραίο σούτ να την στέλνει στα δίχτυα για το 1-0.
 Στο 89΄  έγινε μιά περίεργη φάση στον αέρα με τον Μπαντίκο να βγαίνει και να αποκρούει πρό του Φαρινόλα, με τον φόρ της Κηφισιάς να τραυματίζεται από την σύγκρουση και το παιχνίδι να διακόπτεται για περιπου 5 λεπτά μέχρι να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Μανούρα( Τρικάλων)
 ΠΡΠΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Τσαραούσης, Μύρκος, Ζίζηλας,Πατσατζόγλου, Πέππας( 55΄ Ζαχαράτος), Κανελόπουλος ( 84΄ Ξυγκάκης), Παπανικόλας, Γκαιδατζής( 61΄ Χρήστου), Ζελέκου, Ατματζίδης
 ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Μουσταφίδης, Ταμπάκης, Τεγούσης, Καρακώστας, Έσλερ, Φαρινόλα  89΄ Σπηλιωτάκης), Σάμιος, Ρέντζης,Παναγιωτόπουλος( 76΄ Κυριαζής), Σουλελές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου