Στον τελικό ο Αετός 1-0 την Κύπρο

 Για 3η φορά στα τελευταία 4 χρόνια
 Στον τελικό του φετινού Κυπέλλου προκρίθηκε  σήμερα ο Αετός Κορυδαλλού που επικράτησε της αξιόμαχης Κύπρου Κορυδαλλού με 1-0, κι ενώ είχε κερδίσει και στο πρώτο παιχνίδι με 2-0.
 Ο Αετός Κορυδαλλού, έτσι  θα παίξει σε 3ο τελικό στα τελευταία 4 χρόνια, ελπίζοντας ότι αυτή  φορά να είναι και η  τυχερή.

 Στο παιχνίδι τώρα, η Κύπρος μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, πίεσε και δημιούργησε προυποθέσεις για να φθάσει σε ένα γκολ που ενδεχομένως να άλλαζε την ροή του ημιτελικού, όμως στην  πιό σημαντική στιγμή της,  το 33΄  σε φάση διαρκείας στα καρέ του Αετού, τα σούτ που επιχειρήθηκαν αποκρούσθηκαν από αμυνόμενους.
 Από την πλευρά του ο Αετός έχοντας το υπέρ του 2-0 δεν ήταν επικίνδυνος, προσπαθώντας ίσως απλά να διαχειρισθεί το υπέρ του σκόρ, από τον πρώτο αγώνα.
 Ωστόσο στο 76΄ μετά από κόρνερ του Ξενιτόπουλου από τα αριστερά  ο Μπερίσα εκμεταλεύθηκε την σύγχυση και με σούτ σημείωσε το μοναδικό τέρματα της αναμέτρησης.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ηλ. Σπάθα( Φαγκρίδα- Ζερβάκη)
ΑΕΤΟΣ:Δρίβας, Τσολάκου(80΄Κανταρτζόπουλος), Ξενιτόπουλος, Μπερίσα, Σύρμας,  Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλίδης, Μάναλης, Γεωργιάδης(, 50΄ Σπυρόπουλος), Μούτσας, Δρυμούσης ( 75΄ Κουτσομύτης)
 ΚΥΠΡΟΣ: Αλευρής, Φαφούτης(55΄ Σταυρόπουλος), Κολιάκος,Ρικούνοφ, Κόμης, Πολυχρονίδης, Σιμάκου( 75΄ Βικάτος), Λοιζίδης, Παυλόπουλος, Κατσούλας( 85΄ Τάπρατζης), Ντακόστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου