Ο Εθνικός 2-1 τον Ιάλυσο

 Νέα επιτυχία για τον Εθνικό που κέρδισε με 2-1 τον Ιάλυσο και είναι ψηλά στην βαθμολογία του 4ου ομίλου.
Στο 6′ ο Χατζησάββας μπήκε μέσα στην περιοχή και έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Αχείμαστου με τον διαιτητή Μπακογιάννη να δίνει πέναλτι και τους Ροδίτες να διαμαρτύρονται έντονα. Μάλιστα η εκτέλεση έλαβε χώρα 6′ αργότερα από τις διαμαρτυρίες, με τον παθών να ευστοχεί γράφοντας το 1-0.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τον Εθνικό να απειλεί στο 37′ με σουτ του Ντούλια να σταματάει στον Χειμωνέττο.
Το 1-1 έγινε στο 52′ με τον Καρπαθάκη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Δελαπόρτα και ισοφάρισε για τον Ιάλυσο.
Στο 66′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν και πάλι θεωρώντας ότι κακώς αποβλήθηκε ο Φυλακούρης για χτύπημα σε αντίπαλο, ενώ στο 70′ κανείς δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά τη… φαρμακερή σέντρα του Μάναλη.
Στο 73′ έγινε το 2-1 για τον Εθνικό, όταν η χρυσή αλλαγή του Θύμιου Γεωργούλη, Σωπάσης εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Χειμωνέττου μετά τη σέντρα του Γερόλυμου και με προβολή έκανε το 2-1.
Στο 80′ ακυρώθηκε γκολ του Εθνικού με τον Πεχλιβανίδη ως οφσάιντ, ενώ στο 89′ ο Χειμωνέττος απομάκρυνε το σουτ του Χατζησάββα.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Βενέτης (65′ Πεχλιβανίδης), Στρατάκης, Μαρτίνος, Χατζησάββας, Κατίδης (46′ Σωπάσης), Μάναλης, Λεωνιδόπουλος, Ντούλιας (56′ Μπαϊκας).
ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος, Αλιατίδης, Αχείμαστος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Σταυλάς (74′ λ.τρ. Χατζηπέτρος), Διακουράκης (57′ Σπάρταλης), Παπασπύρου (77′ Κρεκούκιας), Καρπαθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου