Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Ιωνικού

Φρένο έβαλε η αστυνομία στην οργανωμένη μετακίνηση  φιλάθλων του Ιωνικού για το προσεχές παιχνίδι με τον Αγιο Ιερόθεο στο γήπεδο του Ηφαίστου, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη από την διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού αναφέρει:"Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (24/1) στο γήπεδο του Άγιου Ιερόθεου ανάμεσα στην τοπική ομάδα, τον
Ιωνικό και την αστυνομία αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής.
Ο Ιωνικός γνωστοποίησε την πρόθεσή του για αγορά εισιτηρίων ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των φιλάθλων του, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου ανταποκρίθηκε θετικά. Ωστόσο η αστυνομία έβαλε φρένο, καθώς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφαλή μετακίνηση τους αλλά και για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Παράλληλα ο αστυνομικός διευθυντής εξήγησε πως σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή συνετέλεσε το γεγονός πως αγωνίζονται σε ελάχιστη απόσταση και την ίδια ώρα ο Ατρόμητος, το Αιγάλεω και η Προοδευτική.
Συνεπώς η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού ενημερώνει, όπως οφείλει, το φίλαθλο κοινό της ομάδας ότι δεν θα επιτραπεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων στο παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Άγιο Ιερόθεο και τον Ιωνικό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου