Καθάρισε με Καραλή ο Ιωνικός 2-0 στον Ατσαλένιο

Με ηγέτη και σκόρερ έναν σπουδαίο σήμερα Καραλή ο Ιωνικός πέτυχε τεράστια νίκη με 2-0  τον Ατσαλένιο στο Ηράκλειο και ασφαλώς μπορεί να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου.
 Οι Νικαιώτες γνωρίζοντας ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν τελικός για αυτούς κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους απόλυτα δίκαια.

 Μόλις στο 7΄ ο Καραλής έπειτα από ενέργεια του Καμαρά άνοιξε το σκορ με πλασέ ενώ  ο ίδιος παίχτης στο 24΄ με εκτέλεση κόρνερ απείλησε για το 0-2 με τον Γιαγκόζη να διώχνει εκπληκτικά σε κόρνερ.
 Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό στο 27΄ με κεφαλιά του Ασάνοβιτς που απέκρουσε στην γραμμή ο Παπαδομιχελάκης, ενώ στην εκπνοή του α΄ μέρος ο Καμαρά   δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαγκόζη που απέκρουσε, αποσοβώντας βέβαιη παραβίαση.
 Στον αντίποδα ο Ατσαλένιος που  αιφνιδιάσθηκε από το γρήγορο γκολ, απείλησε στο 22΄ με κεφαλιά του Χαρίτου, στο 32΄ με σούτ του Ρουμπάκη, όμως και στις δύο φάσεις επενέβη ο σταθερότατος Ιωσήπου.
 Στην επανάληψη ο Ατσαλένιος βρέθηκε να μένει με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Βρεττού με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 49΄  μια απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών  από πλευράς Ατσαλένιου όπως και η  φάση του  55΄ όταν ακυρώθηκε γκολ του Πετράκη ως οφσάιντ, ενώ γενικότερρα το παιχνίδι στην επανάληψη ήταν  φωτιά με ένταση διακοπές, για να φθάσουμε στο 87΄ όταν ο Γιάννης Καραλής  με  έξοχη εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 0-2.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Φώτη ( Ευβοίας)
 ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ : Γιαγκόζης, Γενιτσαρίδης ( 12΄ Βρετός), Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Πετράς( 82΄ Φραγκιαδάκης ),  Σταθόγλου, ΜπουτσάκηςΑμπτουραχμάνι, Ρουμπάκης Τριανταφύλλου
ΙΩΝΙΚΟΣ : Παναγόπουλος, Παντελίδης ( 66΄ λ.τρ Προβατίδης), Σικαλιάς ( 67΄ Μειμάρογλου), Κρητικός, Ασάνοβιτς,Ζαφειρίδης, Μάρης,Πέεφ, Μάνια, Καραλής, Καμαρά (82΄Αργυρίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου