Πικρή γεύση στην νίκη του Ιωνικού 3-1 τον Ερμή

Ο Ιωνικός επικράτησε άνετα  και με καλή εμφάνιση του Ερμή Ζωνιανών με 3-1, όμως το δώρο που περίμενε από το Περιστέρι δεν ήρθε.
 Έτσι ναι με διατηρείται στην κορυφή του ομίλου ωστόσο  πλέον δεν κρατά την τύχη στα χέρια του, αφού δεν έχει κάνει το ρεπό του.
 Και στο τέλος αν δεν καταφέρει να πάρει  το πρωτάθλημα θα
έχει αυτοκτονήσει, αφού η ομάδα της Νικαίας, από την 17η έως και την 22η αγωνιστική κατάφερε να χάσει ένα τεράστιο αβαντάζ 7 βαθμών διαφοράς που είχε κτίσει μέχρι τότε.
 Στο  σημερινό ματς τώρα, ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 2΄ με ωραία κεφαλιά του Μαρή μετά από κόρνερ του Μάνια, ενώ στο 40΄ ο Πέεφ πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Κόλια στο σούτ του Παντελίδη που προηγήθηκε κι έκανε το 2-0.
Στο 45΄ ο Καραλής έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν από τα 2 μέτρα πλάσαρε για να αποκρούσει ο Κόλιας.
 Το 3-0 ήρθε στο 65΄'  με πέναλτι που εκτέλεσε ο Καραλής, και δόθηκε σε ανατροπή του Μάνια, ενώ ο Ερμής μείωσε στο 82΄ με ευθύβολο σούτ του Πασιαλή έξω από την μεγάλη περιοχή. 

 Σχετικά καλή η διαιτησία του (Λέσβου)
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Ιωσήπου, Παντελίδης, Μειμάρογλου, Προβατίδης, Κρητικός, Μαρής Καμαρά ( 70΄ Σαπαλίδης), Σιμιτζής, Καμαρά ( 82΄ ΑΣργυρίθου),  Μάνιας,  Πέεφ ( 77'  Κυριακίδης)
 ΕΡΜΗΣ: Κόλιας,  Κοζυράκης, Ρουμπάκης,  Ρουσσάκης, Ταβλαδωράκης, Χατζηβασίλης( 65΄ Λαδιανός), Σκουτέλης,  Φαμπίνο, Πουλάκξης ( 75΄  Ανδρεαδάκης),  Ρόβας, Πασιαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου