Μοιρασιά στον Κορυδαλλό

 Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το  Πειραικό ντέρμπι Προοδευτικής - Εθνικού, σε ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις.
 Οι Κορυδαλλιώτες με σημαντικές απουσίες λόγω τιμωριών αιφνιδιάσθηκαν από τον Εθνικό για τον οποίο ο τεχνικός του Θ. Γεωργούλης επέλεξε αρκετές αλλαγές.
 Στο 12΄ ο Κομνηνός με ωραία  προσωπική ενέργεια έκανε το 0-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα καλή φάση για την Προοδευτική, με το σούτ του Ζελέκου να αποκρούει σε κόρνερ ο Βουτσινάς.

 Στο 32΄  πάλι ο Κομνηνός εκμεταλεύθηκε σύγχυση στην άμυνα της Προοδευτικής και από κοντά σημείωσε το 0-2.
 Από εκεί και πέρα η Προοδευτική παρά το ότι ο τεχνικός της Ν. Κοτσοβός δεν είχε παρά περιορισμένες λύσεις, ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και απείλησε με την ολική ανατροπή.
 Αρχικά στο 32΄ ο Κανελόπουλος με κεφαλιά μετά την σέντρα  τουΖαχαράτπου, ενώ στο 41΄ ο Ζελέκου σούταρε άουτ, χάνοντας καλή ευκαιρία.
  Στρο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ατματζίδης στο 48΄  από θέση τετ΄ α τετ νίκησε το Βουτσινά,. που ναι με απέκρουσε την μπάλα, όμως αυτή κατέληξε στα δίχτυα.
 Στο 56΄ ο Κανελόπουλος ελίχθηκε από τα αριστερά , γύρισε την μπάλα , αλλά ο Χρήστου δεν μπόρεσε να επωφεληθεί,  στο 64΄  προσωπική ενέργεια και σουτ του Παυλάκη, δεν ανησύχησε τον Μπαντίκο, ενώ στα τελευταία λεπτά η Προοδευτική έχασε  τουλάχιστον 3 ευκαιρίες για να πάρει την νίκη .
Ο Ατματζίδης δύο φορές πλαγιοκόπησε την άμυνα του Εθνικού  από τα δεξιά  αλλά δεν μπόρεσε  να εκμεταλευθεί τις φάσεις ο Κανελόπουλος, 
 Στο 88΄ ο Ζελέκου  σούταρε  στην καρδιά της  άμυνας του Εθνικού για να διώξει σε κόρνερ ο Βουτσινάς, ενώ στο 89΄  σούτ του Καλαιτζίδη έξω από την περιοχή βρήκε την πάνω πλευρά της οριζόντιας δοκού για να καταλήξει άουτ.
 Από την Προοδευτική ξεχώρισαν οι Κανελόπουλος, Ζελέκου, Ατματζίδης, Ντάλλας, ενώ από τον Εθνικό οι Κομνηνός,. Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης, Βουτσινάς
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Χρονά( Γεωργακόπουλου- Τσιρογιάννη( Αχαίας)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ: Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαιτζίδης, Ζαχαράτος, Παπανικόλας, Ντάλλας, Ζελέκου, Χρήστου( 87΄  Μόσχος),Κανελόπουλος, Γιακούμπι( 46΄ Ξυγκάκης),  Ατματζίδης
 ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Πίσσας, Γερόλυμος, Βενέτης, Μπένα, Λεωνιδόπουλος, Κομνηνός, Μαργαρίτης( 78 ΄Φωτιάδης),  Ντούλιας( 61΄ Μάναλης), Σώπασης ( 80΄ Μαρτίνος), Παυλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου