Σόου Καραλή - Καμαρά στο 4-0 του Ιωνικού με την Τριγλία

Πολύ καλός ο Ιωνικός επικράτησε εύκολα της Τριγλίας Ραφήνας με 4-0 και συνεχίζει την  κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου.
Οι Νικαιώτες ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη μέρα  τον Γιάννη Καραλή που σημείωσε χατ- τρίκ αλλά και τον Ανρί Καμαρά που κυριολεκτικά σμπαράλιασε την άμυνα της Ραφινιώτικης ομάδας.
 Στο 14΄  φοβερό σούτ του Καμαρά  τράνταξε την αριστερή κάθετη δοκό  του Δήμιζα, ενώ στο 20΄ εξ΄επαφής κεφαλιά του Καμαρά απέκρουσε ο Δήμιζας, όπως και το σουτ του Πέεφ ένα λεπτό αργότερα.
Ωστόσο στο 37΄ο Καραλής κινήθηκε από αριστερά και με άπιαστο πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Δήμιζα για να ανοίξει το σκορ.

 Στο 45΄ Πέεφ, Καμαρά καθυστέρησαν για να χαθεί μια καλή ευκαιρία, ενώ στο 48΄ ο Δήμιζας απέκρουσε ενστικτωδώς κεφαλιά του Καμαρά  σε κόρνερ.
 Το 2-0 ήρθε στο 67΄ όταν ο Σιμιτζής σέντραρε από τα δεξιά  για να  γίνει αποδέκτης της μπάλας ο Καραλής μέσα στην  μικρή περιοχή και να πλασάρει γράφοντας το 2-0.
 Στο 78΄ ο Καραλής βγήκε τετ α τετ με τον Δήμιζα που τον ανέτρεψε και ο Καραλής  που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι δεν αστόχησε για το 3-0.
 Το σκορ έκλεισε στο 87΄ ο Καμαρά ο με ασύλληπτο συρτό σούτ  έξω από την μεγάλη περιοχή με τον σκόρερ να  αξιοποιεί την ωραία ενέργεια του Αργυρίου.
 Η Τριγλία είχε   ευκαιρία στο 62΄ με σούτ του Ποτουρίδη που έδιωξε σε κόρνερ ο Ιωσήπου, αλλά και μιά καλή ενέργεια του Καλογιάννη στο 80΄ που πλάσαρε από πλάγια θέση άουτ.
 Από τον Ιωνικό εκτός των Καραλή, Καμαρά, ξεχώρισαν και οι Μάρης, Κρητικός, αλλά και οι Σιμιτζής Σαπαλίδης που μπήκαν αλλαγή.
 Από την Τριγλία  πάλεψαν οι Καλογιάννης, Κότσι
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ζαράνη( Κυκλάδων) βοηθοί ήταν η δίδα Δέτση και ο Αραβίδης  Αθηνών
ΙΩΝΙΚΟΣ: Ιωσήπου, Παντελίδης, Μειμάρογλου, Κρητικος, Προβατίδης, Ζαφειριδης, Μαρής, Πέεφ (46′ λ.τρ. Σαπαλίδης), Μάνας (57 Σιμιτσής), Καραλής (87′ Αργυρίου), Καμαρά.
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ:Δημιζας, Καμβύσης, Ζαφειρόπουλος, Μακρής (40′ λ.τρ. Μπιταξής), Μαντζώρος, Παπασάββας, Κότσι, Καρβουνίδης (79′ λ.τρ. Τσακυργιάννης), Ποτουρίδης (71′ Νικολόπουλος), Καλογιάννης, Τσαγκάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου