Γκέλα ο Ιωνικός 0-0 με τον Αμπελακιακό

Για άλλη μια φορά σκόνταψε στην Νεάπολη  ο Ιωνικός παραχωρώντας λευκή ισοπαλία  με σκορ 0-0 στον Αμπελακιακό, με τους Νικαιώτες πάντως να τα έχουν με την διαιτησία του Νικολάου. Ο Ιωνικός είχε την φλύαρη υπεροχή  στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απέναντι στον
Αμπελακιακό που επέλεξε να παίξει με σφικτή αμυντική γραμμή, κι είναι αλήθεια ότι ειδικά στο α΄ ημίχρονο δεν κινδύνεψε καθόλου.
 Στην επανάληψη ο Ιωνικός πίεσε, η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Σάμιου  έδωσε πνοή, δημιούργησε φάσεις ωστόσο το γκόλ δεν ήρθε.
 Στο 67΄  κεφαλιά του Σάμιου εξ΄ επαφής απέκρουσε σε κόρνερ ο Καρνέσης, ενώ στο 77΄ ο Σάμιος από κοντά με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ.
 Στο 83΄ ο Ιωνικός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Θέου, με τον παίχτη του Ιωνικού να διαμαρτύρεται έντονα και να αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ πέναλτι ζήτησε ο Ιωνικός και σε τράβηγμα του Κουιρουκίδη στο 87΄ .
Από την διαιτησία του Νικολάου, έχει σοβαρά παράπονα ο Ιωνικός.
ΙΩΝΙΚΟΣ:Κουρεπίνης-Πατσατζόγλου-Δημακάκος-Παντελίδης-Μαντζώρος-Γκοτσουλιας-Ατματζίδης(63΄  Σάμιος)-Θέος-Καλλέργης(88 Πλάκας) -Ντάλλας(55΄  Πογοσιάν)-Κουιρουκίδης
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης-Χαλούλος(78 Ζώτο Φ.)–Λιάτος-Καμπούρης-Μαούνος-Μπουτσής-Σγουρνάς-Κοφσανίδης-Σαρηγιάννης(66 Λίτσι)-Ράπτης(68 Σταφσουλάι)-Λέκκας(81 Κομπογεώργας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου