Ο Ιωνικός "παλικαρίσιο" 2-1 στην Επισκοπή

 Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον ψυχωμένο Ιωνικό, που κέρδισε στο Ρέθυμνο  την Επισκοπή με 2-1, σε ένα δυνατό παιχνίδι με πάθος και φάσεις και από τις δύο πλευρές.
Στο 11’ η πρώτη σημαντική ευκαιρία για τον Ιωνικό, καθώς μετά από σέντρα του Καλέργη ο Ατματζίδης έπιασε την κεφαλιά που έφυγε μόλις άουτ.
Αμέσως μετά  δυνατό σουτ του Σερβιλάκη  έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Κουρεπίνη.

Για να φθάσουμε στο 36’ όταν ο Πογοσιάν κέρδισε τη μπάλα στο κέντρο και από θέση έξω δεξιά μπήκε στην περιοχή και σούταρε εντός περιοχής με τη μπάλα να κοντράρει πάνω στον Ρούσση και να καταλήγει στα δίχτυα του εμβρόντητου  Κελαιδή.
Τρία λεπτά αργότερα  ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που σημείωσε ο Κατσικοκέρης , ενώ στο  44΄ η Επισκοπή κέρδισε πέναλτι  όταν ο Δημακάκος με προβολή ανέτρεψε τον Σέχου, το πέναλτι εκτέλεσε  Κατσικοκέρης  για να κάνει στο 1-1, ενώ στην φάση του πέναλτι τραυματίσθηκε ο Δημακάκος ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
 Αμέσως μετά ο Ιωνικός βγήκε στην αντεπίθεση,  ο Σάμιος  ελίχθηκε  κι έπιασε ένα φοβερό - εντυπωσιακό βολ-πλανέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κι έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Κελαίδή.
Στην επανάληψη, η Επισκοπή πίεσε, , όμως ο Ιωνικός με πάθος και καλή αμυντική τακτική κράτησε το σπουδαίο, 2-1.
Στο 51’ από τη σέντρα του Πήλιου, το απευθείας μονοκόμματο σουτ του Σερβιλάκη πέρασε σαδιστικά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουρεπίνη.
Στο 72’ ο Γεωργούλης άλλαξε πολύ καλά τη μπάλα με τον Ματαραγκάσι, εκείνος μπήκε στην περιοχή και έβγαλε στον Γιόρνταν που σούταρε με δύναμη πιεζόμενος για να αποκρούσει ο Κουρεπίνης.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Μανδαλεάκη, Γαρεφαλάκης, Ι. Δασκαλάκης ( Ηρακλείου).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Κελαίδής, Σέχου (42’ λ.τ. Ματαραγκάσι), Σερβιλάκης, Ρούσσης, Γεωργούλης, Πήλιος, Σουμπασάκης (60’ Γιόρνταν), Σαββίδης, Κατσικοκέρης (46’ λ.τ. Κεσίδης), Μποτωνάκης (81’ Γκιόκας).
ΙΩΝΙΚΟΣ : Κουρεπίνης, Πατσατζόγλου, Δημακάκος (45’ λ.τ. Καρέλης), Πογοσιάν, Πλακάς, Γκουτσούλιας, Ατματζίδης, Θέος (92’ Καρυτίνος), Σάμιος, Καλλέργης, Κουϊρουκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου