Πρωταθλήτρια η Αίγινα, 1-0 τον Ολυμπιακό Περάματος

 Πάνω από 1200 φίλαθλοι στο κατάμεστο γήπεδο της Αίγινας
Δίκαιη πρωταθλήτρια και επάνοδος στην Α΄ Κατηγορία για την Α.Ε. Αίγινας- Σαρωνικός κερδίζοντας τον μαχητικό Ολυμπιακό Περάματος με 1-0 στο κατάμεστο  από 1200 φιλάθλους γήπεδο της Αίγινας.
 Ήταν η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με τις δύο ομάδες ισόβαθμες,. όμως με την ομάδα της Αίγινας να παίρνει το
πρωτάθλημα ακόμη και με την ισοπαλία, αφού υπερτερούσε στην ισοβαθμία.
 Μέτριο , δυνατό το α΄ μέρος, με το Ολυμπιακό να είναι αυτός που   δημιούργησε την μεγάλη φάση  στο 27΄ όταν ο Χανιώτης ελίχθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή, έπιασε ένα κεραυνό που απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκήπερ Μπακομήτρος.
 Στο 31΄ ακυρώθηκε γκολ που σημείωσε ο Πασχάλης ορθά ως επιθετικό φάουλ, ενώ στο 42΄λ  η μεγάλη φάση για την ομάδα της Αίγινας όταν ο Γκουτσούλας, δεν μπόρεσε να νικήσει τον  γκολκήπερ  Φωτόπουλο σε  ανεπανάληπτο τετ α τετ.
 Στην επανάληψη οι Αιγινίτες επικράτησαν κατά κράτος, και ειδικά μετά το γκολ που σημείωσαν θα μπορούσαν να φθάσουν σε τουλάχιστον άλλα δύο τέρματα.
 Στο 50΄ κεφαλιά του Πασβαντόπουλου, έφυγε μόλις άουτ,  πάλι κεφαλιά του ιδίου στο 54΄ απέκρουσαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Ολυμπιακού, ενώ στο 60΄  από κόρνερ που εκτέλεσε από τα αριστερά ο Μπακομήτρος,  πετάχθηκε ο Σπυριδάκης με γυριστή κεφαλιά  σημείωσε το 1-0 μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού από τους φίλους της Αιγινίτικης ομάδας.
 Μεγάλη χαμένη ευκαιρία  με τον Ρούσσο στο 77΄ , ακυρωθέν γκολ του Πασχάλη σωστά ως οφσάιτ,  κλασσική ευκαιρία μες τον Γκοτσούλα στο 88΄.
 Από την ομάδα της Αίγινας, ξεχώρισαν οι Τρίμπος, Πασβαντόπουλος, Σπυριδάκης, Πασχάλης, ενώ από τον Ολυμπιακό, καλύτερος ο Χανιώτης, πάλεψαν οι Κρίστο, Ψυλλάκης
 Πολύ καλή η διαιτησια των Η. Σπάθα, Μητάκου, Φαγκρίδα, 4ος ήταν ο Πουλόπουλος.

 Α.Ε. ΑΙΤΓΙΝΑΣ Μπακομήτρος Κ., Χρυσοχόος, Πασβαντοπουλος,  Πάλλης, Σπυριδάκης, Γκιόκα,  Πασχάλης,  Τρίμπος, Γκοτσούλας(90΄ Γκαρής), Μπακομήτρος Ν. (70΄  Ρούσσος), Σιάνι(85΄ Φεζούλα)
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φωτόπουλος, Καπέρης(65΄  Πρίντεζης),  Θεοχάρης, Μπέτσος,  Ψυλλάκης,  Θεωδωράκης,Παπαδάτος, Κρίστο, Χανιώτης, Νικολακάκης( 81΄ Μαρουσάκης) Κωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου