Έφραγμα στο 95΄ στον Κορυδαλλό

 Έμφραγμα στο φινάλε για την Προοδευτική, καθώς η σκληροτράχηλη Θύελλα Ραφήνας, σε
ανύπτοπτη φάση, ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

 Μιά Προοδευτική που χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλή κρατούσε εύκολα αυτό το 1-0, που την έφερνε  στο 

+5 από  Εθνικό και Ελευσίνα, ωστόσο το τέλος της

αναμέτρησης επιφύλαξε δύσάρεστη  έκπληξη για την ομάδα του Κορυδαλλού, που πάντως βρίσκεται στο + από τους διώκτες της.

Η Προοδευτική είχε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 37΄ με εκτέλεση πέναλντι του Ραχήμ.

 Το πέναλντι δόθηκε όταν ο γκολκήπερ της Θύελλας,  Πρίφτης γκρέμισε, κυριολεκτικά τον φορ της Προοδευτικής τον Κυριαζή που επεδίωξε να  πιάσει κεφαλιά  στην μικρή περιοχή.

 Μάλιστα ο Κυριαζής τραυματίσθηκε αρκετά σοβαρά, το παιχνίδι διακόπηκε για 7λεπτο μέχρι να συνέλθει ο επιθετικός της Προοδευτικής που έφυγε από το γήπεδο τελικά υποβασταζόμενος.

 Στην  επανάληψη η     Προοδευτική, προσπάθησε να καθαρίσει το ματς είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μακρίδη, για να φθάσουμε στο  95΄( είχαμε 10 λεπτά καθυστερήσεις) όταν ο Χ'ίσο εκτέλεσε ένα  φάουλ από πλάγια θέση,  αδράνησε η άμυνα της Προοδευτικής για να στρωθεί η μπάλα στον Τόσκα που από κοντά δεν άφησε την ευκαιρία για να κάνει το 1-1.

 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Δημαράκη( Δωδ/σων) 

 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚ: Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατσόγλου,Βοσνακίδης( 68λ   Άλαιν), Μεγαρίτης,  Τσαφταρίδης,  Μακρυγιάννης,  Κυριαζής( 38΄ λ.τρ  Μακρίδης), Ραχήμ( 76΄ Νομικός), Όμο

 ΘΥΕΛΛΑ: Πρίφτης,  Αράπης,  Μαργ'ετης, Φύτρος,  Σαντίκου( 46΄ Χύσο),  Ντόσκας, Γούλας, Σουλτανίδης, Παπαδόπουλος, Δημητρίου(77΄ Δρόσης),  Παντελίδης66΄ Μπουντάκης, 85΄ λ./τρ  Τόσκα)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου