Ο χαμός στην Ραφήνα- Δεν έκλεισε το Φ.Α.

 Στο 401΄  ο διαιτητής Αλιάγας- Δύο συλλήψεις από το ντού

 Επεισοδιακό παιχνίδι στην Ραφήνα, με την τοπική Θύελλα να κερδίζει τον
Εθνικό με 2-1, με τους Πειραιώτες να φωνάζουν για την διαιτησία του Αλιάγα.

 Στο φινάλε του παιχνιδιού, είχαμε γενική

σύρραξη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ρέφερι Αλιάγας από την Δυτική Αττική, δέχθηκε χτυπήματα από φιλάθλους που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο,  βρέθηκε στο έδαφος, ενώ οι άνδρες της αστυνομίας, συνέλαβαν δύο φιλάθλους που  οδηγήθηκαν στην  αστυνομία και κρατούνται.

 Μετά από ώρα κι αφού εκλήθη το ασθενοφόρο διαιτητής μεταφέρθηκε  στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει υποστεί εξάρθρωση, καθώς και χτυπήματα στο κεφάλι.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες το Φύλλο Αγώνα δεν έκλεισε, με τον Αλιάγα  πιθανότατα να γράφει το Φ.Α,  με την παρουσία της Αστυνομίας, όταν θα εξέλθει του νοσοκομείου.

 Ως εκ τούτου η συνέχεια αναμένεται να είναι καυτή για τους Πειραιώτες, που πλέον κινδυνεύουν με καμπάνα.

 Στο αγωνιστικό μέρος η παθιασμένη Θύελλα, κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Δρόση… από τα αποδυτήρια στο 2ο λεπτό. Οι Πειραιώτες ωστόσο αντέδρασαν και ανέβασαν στροφές, καταφέρνοντας να βρουν το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους στο 41΄  με τον  προωθημένο Παντελίδη.

Ο Εθνικός προσπάθησε να πετύχει την ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε απέναντι στην Θύελλα που έκλεινε τους χώρους κι έβγαινε στην αντεπίθεση. Σε μιά από αυτές στο 64΄ ο ρέφερι Αλιάγας υπέδειξε πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Εθνικού, έπειτα από υπόδειξη του βοηθού Καρφίτσα ( Αθηνών). Μιά απόφαση που αμφισβήτησαν 'έντονα οι Πειραιώτες.

 Τελικά  το πέναλτι  ανέλαβε να εκτελέσει ο Δημητρίου που δεν λάθεψε γράφοντας το 2-1.

 Από εκαι πέρα ο Εθνικός αγχωμένος κι εκνευρισμένος, δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός απέναντι στην ομάδα της Ραφήνας που με σκυλίσια άμυνα κράτησαν το 2-1,  για να φθάσουμε στο φινάλε  όπου ακολούθησε το έλα να δείς.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κουμής, Αράπης, Μαργιέτης, Φυτρος, Σαντίκου, Σουλτανίδης, Δροσης (57′ λ.τρ. Παντελίδης, 91′ Τόσκα), Μαρτίνος, Παπαδόπουλος, Δημητριου, Χίσο.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μουζάκης, Νταούλιας(72′ Κώστας), Ζωγραφάκης(79′ Διάκος), Αποστόλου(56′ Ηλιόπουλος), Παπαγεωργίου, Παντελίδης, Μπέλερης, Ντάφλας, Λύγκος, Σάμιος, Φερνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου