Ισοπαλία Εθνικού- Πανελευσινιακού

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι του Εθνικού με τον Πανελευσινιακό που έληξε 1-
1, ένα ντέρμπι που τα είχε όλα πάθος ένταση αλλά και  επεισόδια, μάλιστα στην επανάληψη το ματς καθυστέρησε να ξεκινήσει ένα 15λεπτο.

 Οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, όμως ο Πανελευσινιακός, κατάφερε να προηγηθεί με φανταστική ατομική ενέργεια και πλασέ του Αντωνακόπουλου  στο 41΄ .

 Από εκεί και πέρα ο Εθνικός πίεσε ασφυκτικά για να ισοφαρίσει το σκορ στο 71΄ με κοντινό σουτ του προωθημένου Νικολόπουλου μετά από γέμισμα του Νταούλια.

 Ο Πανελευσινιακός απείλησε για τοπ 1-2, όμως το σούτ του Αντωνακόπουλου βρήκε την δοκό του Εθνικού,  στο 82΄ ο Σάμιος από κοντά δεν μπόρεσε να πλασάρει,  δεν ανησύχησε ένα σούτ του Μπέλερη στο 93΄ ενώ ο Εθνικός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Σάμιου από τον Λάμπρου.

Με λάθη η διαιτησία του Παναγιωτάρα ( Αθηνών)

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μουζάκης, Νταούλιας, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Ζωγραφάκης, Ντάφλας, Μπέλερης, Διάκος(46′ Λύγκος), Φερναντίνιο, Ηλιόπουλος(81′ Κώστας), Σάμιος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης, Λώλος, Ανδριόπουλος(83′ Λάμπρου), Παπατζίκος, Λαζαρίδης, Αντωνακόπουλος(83′ Βαγγέλης), Μπούσης, Βεζιρτζόγλου, Σεκούμπα(64′ λ.τρ. Ξενοπανάγος), Μουσκάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου