Στον τελικό η Προοδευτική 1-0 τον Εθνικό

Η Προοδευτική ήταν η μεγάλη νικήτρια στο  σπουδαίο Πειραικό ντέρμπι του
ημιτελικού  Κυπέλλου κόντρα στον Εθνικό τον οποίο κέρδισε με 1-0 και προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού.

 Έγινε ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες που πρωταγωνιστούν και στον 6ο όμιλο της Γ΄

Εθνικής παρουσία 400 φιλάθλων μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα.

 Το παιχνίδι είχε ρυθμό πάθος,  ένταση ωστόσο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

 Στο πρώτο μέρος η μοναδική  καλή στιγμή ήταν ένα σούτ του Ντάφλα  στο 25΄ που έφυγε άουτ, ενώ στην επανάληψη και πάλι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με  ένα δυνατό σούτ του Κώστα στο 51΄.

 Η Προοδευτική πήρε την νίκη πρόκριση , στο 70΄ με εκτέλεση πέναλτι του Αντώνη Κυριαζή, ένα πένάλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν ξέφυγε στην επίθεση, τσίμπησε την μπάλα πρό του γκολκήπερ Κούμπουλα, για να τον ανατρέψει ο τελευταίος.

 Ο Εθνικός προσπάθησε, πίεσε στην  συνέχεια ενώ η Προοδευτική έβγαινε στην κόντρα, στην πιό καλή στιγμή του αγώνα, μιά ωραία ενέργεια και σούτ του Σουμπίνιο στο 82΄ 'έφυγε άουτ.

 Στο 90΄ υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο με τον ρέφερι Λέμπέση να αποβάλλει τον Τσαφταρίδη της Προοδευτικής, οποίος αν και είχε γίνει αλλαγή εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο.

 Πολύ καλή η διαιτησία του Λεμπέση και των βοηθών του Παπαδόπουλου Καρακελέ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης(84′ Όμο), Τσαφταρίδης(46′ Μακρίδης), Μακρυγιάννης(46′ Ραχίμ), Κρητικός(46′ Κυριαζής), Ποτουρίδης, Νομικός Παρ..

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κούμπουλα, Νταούλιας, Παππαγελής, Παπαγεωργίου, Αποστόλου, Χαρίτος, Ζαχαράκης( 62΄ Σουμπίνιο), Ντάφλα, Κώστα( 55΄ Σάμιος), Λύγκος, Βάντερσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου