Με άγχος η Προοδευτική 2-0 τον Αήττητο Σπατών

 Αγχωμένη αδικαιολόγητα η Προοδευτική έκανε τα εύκολα δύσκολα, φθάνοντας τελικά στην νίκη με
2-0 στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα.

     Το παιχνίδι φυσικά ήταν ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για την

Προοδευτική που έχανε το ένα γκολ μετά το άλλο,   βάζοντας έτσι στο άγχος  τον κόσμο της, απέναντι μάλιστα στην ομάδα των Σπατών που έπαιξε και με αρκετές ρεζέρβες. 

 Δοκάρι στο 13΄ με τον Κρητικό, ευκαιρίες στο α'΄ μέρος με τον Κατίδη, Βοσνακίδη, ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Κρητικό στο 46΄,τρομερή ευκαιρία με τον Κυριαζή στο 53΄ , για να φθάσουμε στο 75΄όταν ο Μακρίδης εκτέλεσε μαεστρικά  ενα κόρνερ από τα δεξιά ο Κατίδης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην οριζόντια δοκό και στην επαναφορά ο Κρητικός, την  έστειλε στα δίχτυα λυτρώνοντας τους  περίπου 300 φίλους των γηπεδούχων.

 Πέντε λεπτά αργότερα ο Αλεξίου ελίχθηκε   έξοχα από τα δεξιά, έβγαλε μιά  σέντρα λουκούμι, για να έρθει ο Κατίδης και με άπιαστη κεφαλιά, να σφραγίσει  την νίκη της Προοδευτικής.

 Στο 82΄ ο γκολκήπερ της Προοδευτικής Χαλκίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ σούτ  Ράγια

 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ωραιόπουλου ( Δωδ/σων)

 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ: Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος( 68΄ λ.τρ Νομικός),  Πατσατζατσόγλου( 67΄ Μακρίδης),  Βοσνακίδης. Ραχήμ, ( 60΄ Τσαφταρίδης),  Ποτουρίδης,  Κρητικός, Κατίδης, Κυριαζής.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ:  Αυγερινός,  Ράγια,  Ασλάνι,  Μιχαηλίδης,  Νομικός( 27΄  Λαμπρίδης), Παναγόπουλος( 65΄ Τσιονάκας),  Ιωαννίδης, Αγγελής,  Καλογεράς( 60΄ Πρέντι), Αυλωνίτης, Χοτζάι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου