Κέρδισε ο Εθνικός - φωνάζει ο Καραβάς

Με ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα, από τους παίχτες και
παράγοντες του Καραβά, στο 89 ΄ο Εθνικός πήρε  σπουδαία νίκη με 1-0 επί του μαχητικού Καραβά και έμεινε ζωντανός στην μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

 Ο Εθνικός είχε την  υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απέναντι στον σκληροτράχηλο Καραβά

 Στο 14΄ ακυρώθηκε γκολ του Λύγκου ως οφ- σάιντ με υπόδειξη του βοηθού Στεφάνου.

Ο ΑΟ Καραβάς απείλησε με ένα απευθείας φάουλ του Παπαθανασίου, το οποίο κατέληξε άουτ, ενώ ο  Μπαντίκος απέκρουσε τα σουτ του Μπέλερη στο 18′ και στο 38′, ενώ στο 25′ ο Σάμιος αστόχησε σε τετ α τετ. 

 Στο 54′  ο Λύγκος  έχασε μοναδική ευκαιρία, ενώ στο 68′  ο Βάντερσον δημιούργησε  μεγάλη φάση, όμως ούτε ο Λύγκος ούτε ο Σουμπίνιο πρόλαβαν να πλασάρουν απέναντι από τον Μπαντίκο, ενώ ένα λεπτό μετά η κεφαλιά Σάμιου έφυγε μόλις άουτ.

 Για τον  Καραβά  ένα καλό  σουτ του Παπανικολάου στο 69΄ έφυγε άουτ, για να φθάσουμε στο 89′, όταν ο Νικολόπουλος γέμισε στην περιοχή του Καραβά, ο Μύρκος προσπάθησε να διώξει πρό του  Φερναντίνιο με τον ρέφερι   Μαυραντωνάκη( Χίου) να  υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών με καθυστέρηση, εν μέσω θύελλας διαμαρτυριών από πλευράς Καραβά. 

Ο Σουμπίνιο ανέλαβε την εκτέλεση  διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μουζάκης, Νταούλιας, Ζωγραφάκης(60΄ Βάντερσον), Νικολόπουλος, Παντελίδης, Ντάφλας, Φερναντίνιο, Σάμιος( 70΄ Κώστας), Μπέλερης,  Σουμπίνιο, Λύγκος

 ΚΑΡΑΒΑΣ: Μπαντίκος, Παπαθανασίου ( 60΄ Νέρες), Μύρκος,  Ντούμπερετ, Φιαμέκος, Λάμπρου,  Μπιλίμπασι,Παπανικολάου, Νταουτάι, Νικολόπουλος, Μαρούδας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου