Με ανατροπή ο Εθνικός 2-1 την Δόξα Μανολάδας

 Ο Εθνικός αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 από την Δόξα Μανολάδας στο γήπεδο του Μοσχάτου κατάφερε στα τελευταία  10 λεπτά να φέρει τούμπα το ματς και να πάρει την νίκη πρόκριση με 2-1
Στο 68΄ ο Νικολόπουλος  έκανε το 0-1 για την Δόξα, ωστόσο στο 82΄ο Σταφσουλάι  εκμεταλεύθηκε λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με με σούτ πέτυχε το 1-1.

 Στο 87΄ ο Τογρού μετά από γύρισμα του  Γερόλυμπου με υποδειγματικό πλασέ σημείωσε το σπουδαίο 2-1.
Ο Εθνικός είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο ως συνήθως ήταν φλύαρος στην τελική προσπάθεια απέναντι σε μιά καλή ομάδα που επίσης και αυτή με την σειρά της είχε φάσεις.
 Στο 3' η πρώτη φάση για τον Εθνικό με τον Παυλόπουλο και τον Μάναλη να κάνουν το 1-2 και τον πρώτο να κάνει ωραίο σουτ εκτός περιοχής αλλά ο αντίπαλος κίπερ απέκρουσε και στην συνέχεια ένα σουτ του Ξενιτόπουλου κατέληξε άουτ.
Στο 32' οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν στην αντεπίθεση αλλά ο Βουτσινάς βγήκε και έδιωξε και στο 36' σέντρα του Ξενιτόπουλου από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι ο Παυλόπουλος πήρε την κεφάλια που έφυγε  λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσάπαλου.
Ο Εθνικός απείλησε με τους Τογρού και Γερόλυμο στο 42΄ ενώ στο 45' ο Γούρμος έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή αλλά έφυγε πολύ έξω.
Καλή  κεφαλιά  του Μάναλη στο 47΄ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 52' πολύ καλή εκτέλ
Στομ 53΄ εκτέλεση φάουλ του Πλαστουργού όμως ο Νικολόπουλος έπιασε την κεφαλιά. που έφυγε άουτ.
  Απείλησε για την ισοφάριση στο 90΄ η Δόξα  με κεφαλιά του Βατσή που έφυγε άουτ.
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Λάμπρου( Ευβοίας)
ΕΘΝΙΚΌΣ: Βουτσινάς,  Τσαραούσης, Γερόλυμος(90΄ Σάμιος), Μπένα(89΄ Βελέτης), Σαμιώτης,  Μακρής, Λεωνιδόπουλος(74΄Σταφσουλάι), Τογρού, Μάναλης, Παυλόπουλος, Ξενιτόπουλος.
ΔΌΞΑ: Τσάπαλος, Αγουρίδης, Μπίζος, Λαμπρόπουλος, Αδαμόπουλος, Μαυρόπουλος, Νικολόπουλος, Βάτσης, Ντεντόπουλος, Πλαστουργός(77΄ Αγγελόπουλος), Γούρμου(72΄Αναγνωστόπουλος), Αγγελόπουλος, Σούλης, Λαθύρης, Νικολακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου