Γκραν γκινιολ στα Καμίνια και 3-3 Ατρόμητος - Ηλυσιακός

Σκωτομός για το πέναλτι που έδωσε στο 95΄ ο Μάλαμας στον Ηλυσιακό

Γκραν γκινιόλ στα Καμίνια,όπου ο Ατρόμητος αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2  γύρισε το ματς  στα τελευταία  δύο λεπτά του αγώνα σε 3-2, ωστόσο με ένα πέναλτι που θα σηκώσει πολύ συζήτηση  στις καθυστερήσεις ο Ηλυσιακός πήρε το πολύτιμο γιαυτόν 3-3.

Μέτριο το α΄ μέρος, ωστόσο στην επανάληψη το γήπεδο πήρε φωτιά, αφού τα είχαμε όλα , γκολ φάσεις διακοπές, εντάσεις.
 Ο Ατρόμητος  μπήκε φουριόζος, κι άνοιξε το σκορ στο 53΄ με τον Αργυρίου  ενώ λίγο αργότερα ο Ματζώρος έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0 στέλντοντας την μπάλα στο δοκάρι του Ηλυσιακού.
 Ο Ηλυσιακός με τις αλλαγές που έγιναν  πήρε τα πάνω του, κι αρχικά  στο  66΄ ο Κωνσταντίνου ισοφάρισε σε 1-1.
 Ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά, κυνήγησε το 2-1, όμως στην κόντρα ο Κωνσταντίνου πέτυχε το 1-2 για τον Ηλυσιακό παγώνοντας τα Καμίνια.
 Ασφυκτική η πίεση από τον Ατρόμητο στα τελευταία λεπτά με τον Παναγιωτόπουλο να κάνει το 2-2 στο 89΄ και στις καθυστερήσεις ο Ματζώρος  σημείωσε το 3-2 μέσα σε  έντονους πανηγυρισμούς για τους Καμινιώτες.
 Κι ενώ όλα έδειχναν ότι  το 3-2 θα ήταν το τελικό  σκόρ, στην τελευταία φάση του αγώνα ο διαιτητής Μάλαμας από την Ανατ. Αττική σε πέσιμο του Κωνσταντίνου, με τον ρέφερι να  σφυρίζει την εσχάτη των ποινών - απόφαση που ξεσήκωσε το γήπεδο.
 Είχαμε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Ατρόμητου, από παίχτες προπονητικό τήμ και παράγοντες των Πειραιωτών, με αποτελέσμα ο Μάλαμας να διακόψει το παιχνίδι για 5λεπτο, μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.
 Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν ο Τζώρτζης  εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για να κάνει το 3-3, κι ο Μάλαμας αμέσως μετά να σφυρίζει την λήξη του αγώνα μέσα σε θύελλα αποδοκιμασιών, από τους φιλάθλους του Ατρόμητου.
 Από τον Ατρόμητο ξεχώρισαν οι Ματζώρος, Σουλελές, Γεωργιάδης,Παναγιωτόπουλος ενώ από τον Ηλυσιακό οι Βασιλείου, Χατζηγιαννάκος, Φούντας,  Κωνσταντίνου
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Παπαδόπουλος, Κολιός, Κεσανίδης ( 70΄ Γιαννουλάκης), Ματζώρος, Τερζής,  Ράπτης( 50΄ Αργυρίου), Γεωργιάδης, Καψαλόποδας, Μπουλούλης ( 64΄ Κατσαβριάς), Παναγιωτόπουλος, Σουλελές.
 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ΅Σηφάκης, Καμβύσης, Χατζηγιαννάκος,Παραράς, Παπαδόπουλος, Αμανατίδης, Λουσαράκης( 54΄ Τζώρτζης), Κατσίγιαννης(65΄ Μητσόπουλος) , Θαναηλάκης( 70΄ Κωνσταντίνου), Βασιλείου,Φούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου