Και με τη βούλα Καιμακούδης - Δάρρας στον Ιωνικό - τέλος ο Κουμουλίδης

Σε δύο σπουδαίες μεταγραφές  προχώρησε ο Iωνικός αποκτώντας τον 21χρονο ταλαντούχο επιθετικό, Φώτη Καϊμακαμούδη., και τον έμεπιρο αμυντικό Αλέξανδρο Δάρρα.
Ο Καιμακούδης αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Ατρομήτου Αθηνών, έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Γλυφάδα ενώ μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στο δυναμικό του Ηροδότου. Με τον έμπειρο Κοντογουλίδη, τον Σκαφτούρο που σκόραρε στο ντεμπούτο του και τον ταλαντούχο Καϊμακαμούδη,
δημιουργείται πλουραλισμός στην θέση των επιθετικών και αποδεικνύεται
πως η διοίκηση του Ιωνικού φρόντισε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την άμεση επίλυση του επιθετικού προβλήματος που αντιμετώπισε η ομάδα στον πρώτο γύρο. 

Ο Αλέξανδρος Δάρρας αναμένεται να θωρακίσει τα μετόπισθεν του Ιωνικού, καθώς ο νεαρός οπισθοφύλακας συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και εντάχθηκε στο ρόστερ του συλλόγου. Ο έμπειρος αμυντικός αγωνιζόταν με την ομάδα των Τραχώνων στην Β' Εθνική ενώ κατα το παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα του Αιγάλεω, του Αιολικού και του Εθνικού Αστέρα. Με αυτή την προσθήκη ολοκληρώθηκε η στελέχωση της αμυντικής γραμμής όπου πλέον με τους Κρητικό, Δάρρα, Παντελίδη και Οικονομόπουλο εξασφαλίζεται η σταθερότητα στα μετόπισθεν. 


 Τέλος ο Κουμουλίδης
 Αντίθετα παρελθόν θεωρείται για τον σύλλογο της Νιαίας ο νεαρός αμυντικός Θόδωρος Κουμουλίδης με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου