"Πελάτης" ο ΠΑΟΚ για τον Ατρόμητο

Με ηγέτη και σκόρερ τον Γιάννη  Παναγιωτόπουλο, o Aτρόμητος Πειραιά πέρασε από τον Κρουσώνα κερδίζοντας τον τοπικό ΠΑΟΚ 2-1.
 Οι Ηρακλειώτες αποδεικνύονται οι καλύτεροι πελάτες των Πειραιωτών  αφού τους κέρδισαν και στα 3 παιχνίδια που τους βρήκαν μπροστά τους.

 Πάντως στο ξεκίνημα του αγωνα ο ΠΑΟΚρουσώνα έδειχνε να πατάει καλύτερα, για να ανοιξει το σκορ  στο 10’ όταν από ωραία ενέργεια του Βαρούχα, ο Σκουτέλης έκανε το 1-0, ενώ λίγο αργότερα ο  Μπάτσι  λίγο έλειψε να κάνει το 2-0.
Στην  επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε δύνατά, κυνήγησε ένα δεύτερο γκολ, αλλά στο 66΄ ο Παναγιωτόπουλος πέτυχε την ισοφάριση για τον Ατρόμητο.
 Η ομάδα της Κρήτης  βγήκε μπροστά, ωστόσο ο Παναγιωτόπουλος χτύπησε και δεύτερη φορά στο 71΄ γράφοντας το 1-2
 Στο τελευταίο 15λεπτο ο ΠΑΟΚ πίεσε, είχε ορισμένες ευκαιρίες με τον Τριανταφύλλου και τον Μαυρομάτη, όμως η καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή του Ατρομητου κράτησε σχετικά εύκολα  το σπουδαίο 2-1.
 Εκτός  του σκόρερ Παναγιωτόπουλου, από τον Ατρόμητο διακρίθηκαν οι Τερζής, Στρατής, Σουλελές, Ματζώρος,Γεωργιάδης από τον ΠΑΟΚ προσπάθησαν οι Σκουτέλης, Βαρούχας, Τριανταφύλλου, Μαυρομάτης.
ΠΑΟΚ: Χωραφάκης, Φυσαράκης, Χαρίσης, Γεωργαντζιάς, Γκαλίτσιος, Μαυρομάτης, Κρίτσας (80’ Γούλας), Σκουτέλης, Μπάτσι (60’ Πουλάκης), Βαρούχας (85’ Βατσινάς), Τριανταφύλλου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Καρνέζης, Τερζής, Ματζώρος, Γιαννουλάκης, Σαμαράς (46’ Κολιός), Καψαλόποδας, Στρατής, Μπουλούλης (46’ Κατσαβριάς), Σουλελές, Παναγιωτόπουλος, Γεωργιάδης (80’ Στεφανής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου