Κίνδυνος αναβολής πέντε αγώνων



Με τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ωστόσο λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο Πέλαγος , και του απαγορευτικού του απόπλου των πλοίων υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσουν να μετακινηθούν ορισμένες νησιώτικες ομάδες στον 4Ο όμιλο.
Τα πέντε παιχνίδια του 4ου Ομίλου για τα οποία υπάρχει
κίνδυνος αναβολής είναι: Ιωνικός-Γιούχτας, Νέα Ιωνία-ΠΑΟ Κρουσώνα, Τριγλία Ραφήνας-Ηρόδοτος, Αστέρας Βάρης-Κισσαμικός και Αναγέννηση Ιεράπετρας-Κηφισιά..
 Μάλιστα ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κ. Μιχάλης Τζανόπουλος αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα δήλωσε:«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα και ήδη η γραμματεία έχει επικοινωνήσει με όλες τις ομάδες. Λόγω του απαγορευτικού, οι εταιρείες δεν εκδίδουν εισιτήρια. Εμείς θα είμαστε σταντ μπάι μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στην ΕΠΟ και θα περιμένουμε επίσημη ενημέρωση από τις ομάδες. Εάν δεν αλλάξει η κατάσταση, θα γίνει η ανάλογη ενημέρωση προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ και θα πάρουμε όποια απόφαση απαιτείται».
 Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων της 16ης αγωνιστικής που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή(1.2.2015)  με ώρα έναρξης 15.00 είναι το εξής:


3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ( 16η αγωνιστική )
Ερμής Κιβερίου – Αχαϊκή, Ζακυνθιακός - Πανελευσινιακός
Δόξα Μανολάδας – Μανδραϊκός, Βύζας Μεγάρων - ΠΑΟ Βάρδας
Αστέρας Μαγούλας - ΠΑΟ Λουτρακίου,Παναρκαδικός - Παναργειακός
Ρεπό: Αιολικός

4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ(16η αγωνιστική)
Ιωνικός – Γιούχτας, Αστέρας Βάρης – Κισσαμικός, Τριγλία Ραφήνας- Ηρόδοτος
 Γλυφάδα – Ηλυσιακός, Αναγ. Ιεράπετρας – Κηφισιά, Νέα Ιωνία - ΠΑΟ Κρουσσώνα, Εθνικός - Ατρόμητος Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου