Η Παλαιοχώρα 1-0 "πάγωσε" τον Ιωνικό

Σχεδόν στο μισό γήπεδο έπαιξε ο Ιωνικός την Παλαιοχώρα στο σημερινό ματς
της Νεάπολης, όμως η ομάδα των Χανίων κατόρθωσε με μιά  μιάμισι φάση να πάρει μιά απίστευτη  νίκη  με 1-0 επαληθεύοντας πλήρως τους γνωστούς νόμους του ποδοσφαίρου.
Στα τελευταία λεπτά, ο Ιωνικός  πίεσε για τον γκολ
της ισοφάρισης, με την πιο μεγάλη φάση να σημειώνεται στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με την κεφαλιά από τον Κουιρουκίδη και τον Τρέκο να αποκρούει σωτήρια με το κεφάλι πάνω στη γραμμή της εστίας της ομάδας του!
 Νωρίτερα, ο Ιωνικός είχε κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες για γκολ και συγκεκριμένα στο 51’ με τον Θέο, στο 66’ με τον Ατματσίδη και στο 87’ με τον Μαντζώρο.
Σπουδαίες ευκαιρίες είχε ο Ιωνικός και στο α΄ μέρος, στο 25’ όταν ο Καλλέργης αστόχησε με την προβολή από κοντά μετά το γύρισμα του Παντελίδη.
Στο 42’ ο Ατματσίδης μέσα στην περιοχή της Παλαιόχωρας, ήταν έτοιμος να σκοράρει, αλλά ο Σπηλιώτης με ένα απίστευτο τάκλιν του “κλέβει” τη μπουκιά μέσα από το στόμα, απομακρύνοντας τον κίνδυνο.
Το γκολ που πάγωσε την Νεάπολη σημειώθηκε στο  89’ , όταν Κτιστόπουλος πάσαρε  στον Αναστασόπουλο, που ξεχύθηκε  στην περιοχή του Ιωνικού και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Πατσατζόγλου, Δημακάκος, Παντελίδης, Ματζώρος, Γκοτσούλιας, Ατματσίδης, Θέος (55’ Σάμιος), Καλλέργης, Ντάλλας (58’ Πογοσιάν), Κουιρουκίδης
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ: Μαυρομιχάλης, Ράδης, Κόλα, Σπηλιώτης, Κυριλλίδης (67’ Τρέκο), Κτιστόπουλος (89’ Καραΐσκος), Δημητριάδης (76’ Γκούφας), Μανουσάκης Ζαχαράκης, Χιντασέλι (59’ Αναστασόπουλος), Πάγκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου