Όρθιος ο Ατρόμητος 1-1 στον Ατσαλένιο

Σπουδαίο βαθμό πήρε ο Ατρόμητος Πειραιά στο Ηράκλειο στο 1-1 με τον Ατσαλένιο σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις  μπροστά στις δύο εστίες, ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει και οι  δύο ομάδες, ωστόσο οι ευκαιρίες του Ατρόμητου  ήταν κλασικές.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία  για τον Ατρόμητο Πειραιά στο 16΄ όταν ο Φιλιμεγκας δεν θα μπορέσει από κοντά να νικήσει τον Μανουσάκη ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια, και δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, καθώς από εκτέλεση φάουλ του Κερμενίδη ο Μαζιώτης με γυριστή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γαβαλά και θα ανοίξει το σκορ για τον Ατσαλένιο.
.Στο 61΄ ο Ατρόμητος έφθασε στην  ισοφάριση, όταν ο Τζωρτζάτος με κοντινή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κωτσαλά  νίκησε τον Μανουσάκη.
Σπουδαία ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο 77΄ με τον Μανουσάκη να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ την κεφαλιά του Φυσαράκη.
Μεγαλη ευκαιρία και για τον ΠΟΑ στο 84΄ όταν από βαθειά μπαλιά του Παπαδομιχελάκη, ο Κερμενίδης έκανε το σουτ και ο Γαβαλάς έδιωξε με τα πόδια.
 Τρομερή ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο 89΄  όταν κεφαλιά του Νικολόπουλου  εξ΄ επαφής απέκρουσε ο Μανουσάκης, ενώ στις καθυστερήσεις θα αποβληθεί ο Γ. Γαβαλάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΠΟΑ: Μανουσάκης, Καρβελάς, Παπαδομιχελάκης, Πολυζάς, Ρωμανάκης, Φραγκιαδάκης (83΄Κενδριστάκης), Κερμενίδης, Μαζιώτης (72΄Καμπόσος), Καρλίτος, Αλέν, Πετράκης (72΄Πατηνιώτης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ι. Γαβαλάς, Βυζανιάρας, Γ. Γαβαλάς, Τζωρτζάτος, Κωτσάλας, Σαμιώτης, Τσαραούσης (84΄Νικολόπουλος), Φιλιμέγκας (65΄Φυσαράκης), Δανασής, Ντάφλας, Τζαθάς (93΄Παλάτσιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου