Πικρή ήττα για τον Εθνικό στα Χανιά

Πικρή ήττα για τον Εθνικό στα Χανιά από την τοπική ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ η οποία χωρίς να είναι καλύτερη, πήρε μεγάλη νίκη με 1-0, υποχρεώνοντας τους Πειραιώτες στην πρώτη τους φετινή ήττα.
 Ο Εθνικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα  του αγώνα, όμως όταν δεν μπορείς να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα, τότε είναι πολύ πιθανό να το πληρώσεις..

 Στο 20΄ ωραίο σούτ του Πολίτη βρήκε την δοκό των γηπεδούχων κι αφού την μπάλα βρήκε κι ο γκολκήπερ Πονηρός.
 Τρία λεπτά αργότερα διπλή  καταπληκτική ευκαιρία για τον Εθνικό, με τον Πονηρό να αποκρούσει το σούτ του Τσιλιγγίρη, και στην συνέχεια ο Μπλάνκο να στέλνει την μπάλα στην δοκό
Οι Χανιώτες απείλησαν στο 45΄ με τον Καρβουνιάρη, καλό σούτ του Μπλάνκο  στο 53΄ απέκρουσε ο Πονηρός, κεφαλιά του Τσιλιγγίρη στο 63΄ έφυγε μόλις άουτ, σπουδαία ευκαιρία για την ΑΕΚΚ ΣΥΝΚΑ στο 69΄ με τον Βεστάκη να μην μπορεί να νικήσει τον Βουτσινά, όμως στο 83΄  ο Βεστάκης  βγήκε στην  κόντρα, πλάσαρε τον Βουτσινά για να γράψει το 1-0.
Τελευταία καλή στιγμή για τον Εθνικό στο 90΄ με τον  Πονηρό να λέει όχι σε κοντινή κεφαλιά του Μπλάνκο.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μανδαλενάκη, Μαυρουδής – Ι. Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πονηρός, Παληγεώργος (50′ λ.τρ. Βασιλάκης), Καρβουνιάρης, Πετράκος (65′ Μάστορας), Παπατζίκος, Μαζιώτης (89′ Λαμπάκης), Κυτράκης, Βεστάκης, Μποτωνάκης, Νικόλτσης (34′ λ.τρ. Ξαγοράρης), Βαρδάκης
Εθνικός (Λουκάς Καραδήμος): Βουτσινάς, Βλάχος, Μηλιώτης, Κορνέζος, Σμίλτος, Σκεντεράι (70′ Ρομάνο), Αλεξίου, Κωνσταντίνου, Μπλάνκο (63′ Μάναλης), Τσιλιγκίρης, Πολίτης(84′ Μπάτερ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου